Blog o technice


 Vše, co víme o připravovaném mobilu Apple iPhone X

Letošní rok na podzim se řada natěšených fanoušků dočká nového mobilního telefonu Apple iPhone X. S napětím se očekává, co zajímavého nabídne připravovaný nástupce modelu iPhone 7 a 7 Plus. Jedná se navíc o výroční model, který vychází přesně po 10 letech od uvedení prvního iPhonu. Je nutné zároveň uvést, že kromě jména iPhone X může být tento očekávaný model uveden pod označením iPhone 8, iPhone 10, iPhone Pro nebo iPhone Edition.

Soudě podle uniklých fotografií ochranných krytů, ale i výrobních forem ze května 2017, se předpokládá, že nový iPhone X bude mít i přes obří 5.8" displej pouze nepatrně větší tělo, než současný Apple iPhone 7. S ohledem na velikost úhlopříčky pomůže kompaktním rozměrům nový typ OLED displeje, který by měl sahat až k samotným okrajům ocelového rámu. Navíc na displeji už nejspíše nenajdete ikonické domovské tlačítko Home button a přístroj se bude jednoduše ovládat speciálními pohybovými gesty.

Vše, co víme o připravovaném mobilu Apple iPhone X

Porovnat ceny Apple iPhone X na Heureka.cz

Výrazným designovým prvkem bude i vertikální umístění dvojice fotoaparátů s LED bleskem. Uvnitř iPhone X najdete výkonný procesor Apple A11 a zajímavou novinkou by mělo být i bezdrátové nabíjení, které umožní zadní skleněná plocha. Mezi stále otevřené otázky patří ta, zda se Applu nakonec povede integrovat čtečku otisků prstů přímo do displeje, který bude zabírat podstatnou část přední strany, nebo senzor Touch ID bude umístěn v zadní části těsně pod logem nakousnutého jablka. Z dostupných informací připadá v úvahu i bezpečné odemykaní telefonu za pomoci skenování obličeje.

Základní informace o smartphonu Apple iPhone X

Dostupnost Apple iPhone X na Alza.cz

Smartphone bude samozřejmě pohánět i nově ohlášený operační systém iOS 11 s inovovaným designem a řadou zajímavých funkcí. V každém případě si na oficiální informace o výročním Apple iPhone X počkáme až do 12. září 2017, kdy dojde k odhalení na pravidelné Apple konferenci, která se bude tentokrát konat přímo v divadle Steva Jobse ve stále nedostavěném novém sídle Applu.

Jednoduše mezi sebou vzájemně porovnejte aktuální paušální tarify českých mobilních operátorů, vyberte nejvýhodnější mobilní tarif pro volání, posílání SMS zpráv nebo data a využijte možnosti mobilního telefonu na maximum.

První mobilní telefon Apple iPhone (2G) přišel na trhu v roce 2007 a ihned po svém představení způsobil v mobilním světě malou revoluci. Steve Jobs vytušil správný směr budoucích telefonů a nabídl uživatelům jedinečný a multifunkční přístroj s intuitivním, ale i dokonale svižným ovládáním.

Aktuálně nejprodávanější mobilní telefony oblíbené značky Apple iPhone pak najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat a vybrat ten nejvhodnější.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry mobilního telefonu Apple iPhone X s některým ze současných smartphonů na trhu. Na webu MegaDuel jednoduše srovnáte všechny telefony značky Apple. Mimo srovnání mobilů najdete na stránkách i užitečné odkazy na recenze a testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání mobilních telefonů

Témata / Mobily / Apple


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu