Blog o technice


 Z projektu Xbox Scorpio se vyklubala konzole Xbox One X

Společnost Microsoft během tiskové konference na výstavě E3 odhalila zcela novou herní konzoli Xbox One X, která byla dříve známá pod kódovým označením Project Scorpio. Nový model se dostane na trh v listopadu 2017.

Nejnovější herní konzole Microsoft Xbox One X je přímou konkurencí k nové Sony PS4 Pro. Technické specifikace herní konzole Xbox One X ukazují, že se bude aktuálně jednat o nejvýkonnější herní systém. V nativním rozlišení můžete už dnes počítat s hrami ve 4K kvalitě při 60 FPS, a to včetně podpory přehrávání 4K filmů na Blu-Ray mechanice. Pokud nemáte 4K TV pojedou hry ve Full HD rozlišení 1080p s vyhlazováním (supersampling).

Z projektu Xbox Scorpio se vyklubala konzole Xbox One X

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Na herní konzoli Microsoft Xbox One X spustíte kromě nově připravovaných her zároveň i všechny původní hry z modelu Xbox One. Tyto hry navíc automaticky nabídnou rychlejší nahrávání, lepší textury i plynulejší snímkovací frekvenci. Vybrané hry z Xbox One navíc dostanou i samostatnou podporu (4K rozlišení, speciální optimalizaci...) pro Xbox One X. Mezi očekávanými herními tituly pak najdete Forza Motorsport 7 a Crackdown 3.

Procesor osmijádrový procesor x86-64 AMD 2.3 GHz, Grafika AMD Graphics 1.172 GHz, 6 TFLOPS, Paměť 12 GB GDDR5 operační paměť RAM, 326 GB/s, Obraz podpora 4K UHD rozlišení 2160p, HDR, Zvuk 5.1 / 7.1 Surround Sound, DTS Digital Surround, Rozhraní 2x HDMI, 3x USB 3.0, S/PDIF, WiFi 5GHz, IR, LAN RJ-45, Úložiště 8 GB eMMC NAND Flash, HDD 1 TB, Média 4K UHD Blu-Ray Disc (kompatibilní s DVD), digitální distribuce, Kompatibilita Xbox One, Xbox 360, Xbox, Ovládání MS Xbox One X Wireless Controller, Konstrukce 300 × 240 × 60 mm, 3.8 kg, integrovaný napájecí zdroj 245 W

V současné době nabízí herní konzoli v předprodeji zhruba desítka českých obchodů za částku kolem 13 490 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou porovnat.

Porovnejte také zároveň základní vlastnosti a všechny důležité parametry výkonných herních konzolí značky Microsoft Xbox na českém trhu. Na stránkách MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte nové herní konzole, handheldy i zajímavé systémy pro virtuální či rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím Xbox, kde najdete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / Microsoft / Xbox


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu