Blog o technice


 Canon vrací v letní cashback akci 2017 až 5500 korun
Canon vrací v letní cashback akci 2017 až 5500 korun

Jestliže v uvedeném období zakoupíte některý z vybraných produktů Canon u vybraného partnerského obchodu, pak můžete následně získat nárok na vrácení části peněz za váš nákup. Zvýhodněná akce se např. vztahuje na nákup digitální zrcadlovky Canon EOS 80D, EOS 750D a celé řady vybraných objektivů. V nabídce najdete i kompakty Canon PowerShot G7 X Mark II, PowerShot G9 X Mark II, PowerShot G5 X, ale také mnohé další produkty z dílny japonského výrobce... celý článek.


 Oslavte stoleté výročí Nikonu s narozeninovým cashbackem
Oslavte stoleté výročí Nikonu s narozeninovým cashbackem

Japonská společnost Nikon je předním výrobce fotografické techniky a v těchto dnech oslavuje stoleté výročí od svého založení v roce 1917. Společně s Nikonem můžete oslavit toto kulaté výročí narozeninovým cashbackem. V termínu od 15. 5. do 22. 8. 2017 nabízí Nikon až 4 000 Kč zpět za váš nákup vybrané fototechniky (DSLR fotoaparáty, objektivy)... celý článek.


 Nikon nakonec neuvede vyspělé digitální kompakty řady DL
Nikon nakonec neuvede vyspělé digitální kompakty řady DL

Společnost Nikon na začátku roku 2016 představila budoucí řadu vyspělých digitálních kompaktů řady DL. Jedná se o tři fotoaparáty, které se od sebe odlišují zejména rozdílným ohniskovým rozsahem. Ze strany Nikonu jde o přímou odpověď na konkurenční pokročilé fotoaparáty s 1" CMOS snímačem (Sony RX, Canon GX). Bohužel s ročním zpožděním Nikon prohlásil, že novou řadu těchto vyspělých kompaktů na trh neuvede... celý článek.


 Jak správně vybrat digitální fotoaparát a nespálit se?
Jak správně vybrat digitální fotoaparát a nespálit se?

Správný výběr nového digitálního fotoaparátu vám usnadní, když si hned na začátku zkusíte odpovědět na několik důležitých otázek. Jaký druh fotografií chci převážně fotit? Jakou očekávám kvalitu fotografií, a co jsem pro ni ochoten obětovat? Kolik peněz hodlám do fotoaparátu investovat? Odpověď na všechny položené otázky najdete v další části našeho článku, kde zároveň rozebíráme jednotlivé typy digitálních fotoaparátů (kompakty, bezzrcadlovky či zrcadlovky), které mohou vyhovovat vašemu fotografickému zaměření... celý článek.


 Na co se zaměřit při výběru nového digitálního kompaktu?
Na co se zaměřit při výběru nového digitálního kompaktu?

Nicméně při používání kompaktu musíte také počítat s jejich nevýhodami. Valná většina kompaktů dokáže zaznamenat kvalitní fotografie pouze během dostatečného osvětlení. Mezi jejich slabší vlastnosti může patřit také výsledná kvalita fotografií, omezená práce s hloubkou ostrosti, pomalejší rychlost ostření, horší ergonomie ovládání, ale také slabší nabídka nebo možnosti pro další foto příslušenství. To je hlavní daň za kompaktní rozměry... celý článek.


 Co všechno musíte vědět o bezzrcadlovce, než ji koupíte?
Co všechno musíte vědět o bezzrcadlovce, než ji koupíte?

Moderní bezzrcadlovky nemají oproti DSLR zrcadlovkám ve výbavě klasické sklopné zrcátko. Mohou tak nabídnout tělo s kompaktnějšími rozměry o výrazně nižší váze. Pokročilé CSC fotoaparáty jsou kromě velkého displeje navíc běžně vybaveny i užitečným EVF hledáčkem. V nabídce řady výrobců najdete celou řadu zajímavých objektivů pro pokrytí... celý článek.


 Stále váháte s nákupem své první digitální zrcadlovky?
Stále váháte s nákupem své první digitální zrcadlovky?

Účelem několika následujících řádků není odrazení od nákupu první digitální zrcadlovky, ale je nutné si hned na začátku uvědomit, že DSLR zrcadlovka z vás lepšího fotografa automaticky neudělá. Mnozí začínající fotografové po prvotních pokusech následně zrcadlovku pro její váhu a rozměry, zpočátku i složitější ovládání, ale i nedostatečné fotografické výsledky velmi brzy odloží. Proto vždy pečlivě zvažte nákup digitální zrcadlovky. Pokud jste ovšem ochotni učit se novým věcem, zvážit její nevýhody a do budoucna počítat s další investicí do příslušenství, pak splní... celý článek.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání digitálních fotoaparátů

Novější články / Starší články

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu