Blog o technice


 Vyzkoušejte netradiční selfie s malým dronem DJI Spark

Nový DJI Spark, který se aktuálně chystá na pulty českých obchodů je snadno ovladatelný a miniaturní dron, se kterým budete pořizovat netradiční videa z mnoha rozmanitých úhlů včetně oblíbených selfie snímků. V miniaturním těle se ukrývá celá řada důležitých technologií, které znáte z ostatních kvadrokoptér velmi úspěšné čínské značky DJI.

Dron s kamerou DJI Spark je vybaven 1/2.3" CMOS snímačem s 12 MPx, který dokáže pořizovat stabilizované video ve Full HD rozlišení 1080p s 30 FPS. Díky snadnému ovládání získáte dokonalý nástroj pro pohotové pořizování videa či uchvacujících fotografií. K dispozici máte celou řadu zajímavých funkcí jako např. sledování pohybujících se objektů, inteligentní letové režimy, rychlý vzlet z vaší dlaně, návrat domů nebo originální ovládání gesty.

Vyzkoušejte netradiční selfie s malým dronem DJI Spark

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Použitý navigační systém GPS / GLONASS s vestavěnými senzory umožňuje v automatickém režimu zcela samostatný let mezi vybranými body. V tomto módu se DJI Spark umí úspěšně vyhýbat všem překážkám na cestě. Mimo běžné ovládání z telefonu nebo tabletu na maximální vzdálenost 100 m, můžete dron řídit i speciálními gesty. Zároveň lze dokoupit 2.4 GHz dálkový ovladač, který přenáší online obraz na displej smartphonu a lze dron ovládat až na vzdálenost 2 kilometrů. Na jedno nabití baterie můžete s dronem lítat přibližně 16 minut.

Dron integrovaný GPS modul, maximální rychlost 50 km/h, Ovládání mobil, gesta, 2.4 GHz ovladač s dosahem 2000 m, Kamera 12 Mpx, 1/2.3" snímač CMOS, 2-osá stabilizace, Video Full HD kvalita 1080p, 30 FPS, Úložiště paměťová karta microSD, Konstrukce 143 × 143 × 55 mm, 300 gramů, Baterie vyměnitelná, Li-Pol 1480 mAh, doba letu až 16 minut, Příslušenství nabíječka, chrániče vrtulí, přepravní box, Kompatibilita Apple iOS, Android

V současné době nabízí dron s kamerou zhruba desítka českých obchodů od částky kolem 15 990 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat.

Porovnejte základní vlastnosti i důležité parametry dronu DJI Spark s dalšími RC kvadrokoptérami na našem trhu. Na stránkách MegaDuel velmi jednoduše srovnáte drony s kamerou, u kterých zároveň najdete i užitečné odkazy na nejzajímavější recenze nebo testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání dronů s kamerou

Témata / Drony


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu