Blog o technice


 Získejte VR set Oculus Rift s ovladači Oculus Touch v letní akci za zvýhodněnou cenu

Společnost Oculus nabízí na svých stránkách v letní akci set virtuální reality Oculus Rift s ovladači Oculus Touch za cenu 399 dolarů (449 $ při zaslání do Evropy). Sleva potrvá přibližně do konce měsíce srpna. Oculus Rift můžete v letní akci získat za téměř poloviční cenu než konkurenční HTC Vive.

Nabízený set virtuální reality obsahuje brýle (headset) Oculus Rift a zároveň 2 pohybové ovladače Oculus Touch, které prohloubí VR zážitek. V dodávaném balení dále najdete dva snímače a sadu sedmi VR her. Z herních titulů pro virtuální realitu si tak zahrajete hry jako Lucky's Tale, Medium, Toybox, Quill, Dead and Buried, Dragon Front nebo Robo Recall (dostupné v Oculus Store).

Získejte VR set Oculus Rift s ovladači Oculus Touch v letní akci za zvýhodněnou cenu

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

K bezproblémovému provozu virtuální reality Oculus Rift potřebujete zároveň i dostatečně výkonné PC. Herní počítač by měl obsahovat procesor Intel Core i5-4590, nebo alternativní CPU AMD Ryzen 5 1500X, minimálně 8 GB operační paměti RAM, rozhraní USB 3.0 a samozřejmě také výkonnou grafickou kartu jako např. nVidia GeForce GTX 970, či konkurenční AMD Radeon R9 290. Pro ovládání her se kromě pohybových ovladačů Oculus Touch běžně používá i bezdrátový ovladač / gamepad z herní konzole Xbox One.

Vývoj headsetu virtuální reality Oculus Rift byl původně financován hlavně prostřednictvím crowdfundingové kampaně na Kickstarteru v průběhu roku 2012. Po dvou letech tento úspěšný start-up odkoupila společnost Facebook. Samotné VR brýle Oculus Rift jsou na trhu dostupné již od roku 2016.

Zda se uvedená sleva projeví i na našem trhu není jasné. V současnosti nabízí virtuální realitu cca 10 českých obchodů za částku kolem 14 990 Kč ovšem bez ovladačů Oculus Touch. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat.

Nezapomeňte porovnat i základní vlastnosti a důležité parametry virtuálního systému Oculus Rift HD s dalšími brýlemi pro virtuální realitu na našem trhu. Na stránkách MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte nejen zařízení pro virtuální nebo rozšířenou realitu, ale i klasické herní konzole a handheldy.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným brýlím pro virtuální realitu, kde naleznete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepšího VR headsetu.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání spotřební elektroniky

Témata / Počítače / Virtuální realita


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu