Blog o technice


 Právě přichází ideální čas pro nákup nejvýkonnější televizní konzole Sony PlayStation 4 Pro

Nejnovější verze oblíbené televizní konzole Sony PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) je aktuálně nejvýkonnější herní systém. Cena herní konzole PS4 Pro se právě snížila až na hranici 8 690 Kč včetně dopravy zdarma u vybraných obchodů a jejím nákupem můžete výrazně ušetřit. Před začátkem letních prázdnin jste ji totiž u řady osvědčených e-shopů mohli pořídit za více než 10 000 korun.

Herní konzole Sony PlayStation 4 Pro vychází z původního modelu PS4 Slim, nabízí však mnohem výkonnější hardware zejména pro potřeby 4K rozlišení. Kromě toho si na výkonnější verzi zahrajete stávající i nové PS4 hry nejen s řadou vylepšení (např. bohatší obrazový detail, lepší textury, efekty, HDR...), ale především s vyšším, či stabilnějším frameratem ve Full HD rozlišení 1080p. S herní konzolí PS4 Pro si tak užijete všechny hry zcela naplno.

Právě přichází ideální čas pro nákup nejvýkonnější televizní konzole Sony PlayStation 4 Pro

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Maximum funkcí získají předplatitelé online členství Sony PlayStation Plus, kde mimo podpory on-line multiplayeru, exkluzivních funkcí a zajímavých slev navíc také získáte pravidelně každý měsíc PS4 hru zdarma. Na cloudovém úložišti Sony můžete zároveň využívat 10 GB prostoru pro uložené pozice z vašich her a pokračovat ve hře z jakéhokoli jiného systému PS4.

Schopnosti herní konzole Sony PlayStation 4 Pro rozšíříte i za pomoci brýlí Sony PlayStation VR, se kterými jednoduše vkročíte do světa virtuální reality. U řady povedených a zábavných her se ocitnete přímo v centru herního dění. V headsetu PS VR se můžete otáčet jakýmkoli směrem o 360 stupňů a prožívat neuvěřitelné zážitky z herního světa zcela novým a jedinečným způsobem.

Aktuálně nabízí herní konzoli PlayStation 4 Pro už několik českých obchodů již za částku kolem 8 690 Kč. Cenu herní konzole můžete prozkoumat v nákupním rádci Heureka, kde lze ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou porovnat.

Porovnejte také základní vlastnosti a důležité parametry oblíbeného herního systému Sony PlayStation 4 Pro s dalšími herními konzolemi značky Sony na našem trhu. Na stránkách MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte herní konzole, handheldy, ale i nejnovější systémy pro virtuální či rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím PlayStation, kde naleznete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / Sony / PlayStation


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu