Blog o technice


 Canon vrací v letní cashback akci 2017 až 5500 korun

Po nedávno ohlášené akci s vrácením peněz u Nikonu vám nově nabízí letní slevy také konkurenční Canon. V letní cashback akci pořádané v termínu od 17. 5. do 31. 7. 2017 lze při nákupu vybrané fototechniky (digitální kompakty, zrcadlovky, objektivy, videokamery...) získat zpět až 5 500 Kč.

Jestliže v uvedeném období zakoupíte některý z vybraných produktů Canon (detailní podmínky akce) u vybraného partnerského obchodu, pak můžete následně získat nárok na vrácení části peněz za váš nákup. Zvýhodněná akce se např. vztahuje na nákup digitální zrcadlovky Canon EOS 80D, EOS 750D a celé řady vybraných objektivů. V nabídce najdete i kompakty Canon PowerShot G7 X Mark II, PowerShot G9 X Mark II, PowerShot G5 X, ale také mnohé další produkty z dílny japonského výrobce.

Canon vrací v letní cashback akci 2017 až 5500 korun

Oblíbené foťáky na Heureka.cz | Nejprodávanější foťáky na Alza.cz

Využijte letní cashback a užijte si dovolenou s novou fototechnikou. Žádost o vrácení peněz můžete podat nejpozději do 31. 8. 2017. Mezi partnery akce patří i ověřené obchody Alza nebo Megapixel, kde najdete všechny cenově zvýhodněné produkty společnosti Canon.

Kromě samotné slevy v podobě vrácení části peněz (cashback) z vašeho nákupu, získáte navíc zcela zdarma i 100 GB prostoru na online cloudovém úložišti Irista. Můžete tak jednoduše a bezpečně zálohovat všechny nově pořízené fotografie v původní kvalitě bez nutné komprese.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry digitálních fotoaparátů Canon s mnoha dalšími oblíbenými značkami na trhu. Na webu MegaDuel velmi jednoduše srovnáte digitální fotoaparáty Canon, u kterých zároveň najdete i užitečné odkazy na recenze a testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání digitálních fotoaparátů

Témata / Fotoaparáty / Canon / Cashback


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu