Blog o technice


 Oslavte stoleté výročí Nikonu s narozeninovým cashbackem

Japonská společnost Nikon je předním výrobce fotografické techniky a v těchto dnech oslavuje stoleté výročí od svého založení v roce 1917. Společně s Nikonem můžete oslavit toto kulaté výročí narozeninovým cashbackem. V termínu od 15. 5. do 22. 8. 2017 nabízí Nikon až 4 000 Kč zpět za váš nákup vybrané fototechniky (DSLR fotoaparáty, objektivy).

Pokud v uvedeném období koupíte vybrané produkty (bližší podmínky akce) u některého z partnerských obchodů, můžete požádat o vrácení části peněz za váš nákup. Zvýhodněná akce se týká digitálních jednookých zrcadlovek Nikon D3400, D5600 a celé řady vybraných objektivů. Svou žádost na cashback lze u Nikonu při splnění požadovaných podmínek uplatnit do 5. 9. 2017.

Oslavte stoleté výročí Nikonu s narozeninovým cashbackem

Oblíbené foťáky na Heureka.cz | Nejprodávanější foťáky na Alza.cz

Jestliže se tedy aktuálně rozhodujete k nákupu vybrané DSLR zrcadlovky nebo některého z nabízených objektivů Nikkor, pak máte ideální čas k nákupu. Využít můžete osvědčený obchod Alza nebo Megapixel, kteří jsou aktivními partnery narozeninové cashback akce společnosti Nikon.

Společnost Nikon vznikla v roce 1917 spojením několika výrobců optiky. Postupem času přešli přes výrobu dalekohledů a mikroskopu k fotografické optice, kde se dodnes používá značka Nikkor. V roce 1948 začal Nikon s výrobou prvního analogového fotoaparátu. Digitální kompakt vyrobili v roce 1997, který o dva roky později doplnila i jejich první DSLR zrcadlovka.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry digitálních fotoaparátů Nikon s dalšími digitálními foťáky na trhu. Na webu MegaDuel jednoduše srovnáte všechny digitální zrcadlovky Nikon, u kterých zároveň najdete i užitečné odkazy na recenze a testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání digitálních fotoaparátů

Témata / Fotoaparáty / Nikon / Cashback


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu