Blog o technice


 Znovuzrozená Nokia 3310 je beznadějně vyprodaná

V nedávném článku jsme informovali o znovuzrozeném mobilním telefonu Nokia 3310 (2017). Jde o novou verzi dříve oblíbeného mobilu, který po roce 2000 patřil mezi nejpopulárnější přístroje nejen na českém, ale i zahraničním trhu. Do prodeje se inovovaný model dostal koncem května 2017, ale již během prvních hodin výrazně předčil očekávání prodejců a první dodávka byla beznadějně vyprodaná.

V současné době si můžete reinkarnaci tlačítkového mobilního telefonu Nokia 3310 zatím předobjednat v ověřeném e-shopu Alza s tím, že se do prodeje pravděpodobně dostane v průběhu měsíce června. Cena tohoto inovovaného modelu se pohybuje kolem 1 590 Kč. Nejlevnější cenu na trhu pak najdete v nákupním rádci Heureka, kde máte na výběr z desítek internetových obchodů.

Znovuzrozená Nokia 3310 je beznadějně vyprodaná

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Většina zákazníků si legendární mobil Nokia 3310 (2017) aktuálně zakoupila z nostalgie jako záložní telefon vedle pokročilého smartphonu, nebo jako běžný a nenáročný přístroj pro jeho jednoduché ovládání a vysokou výdrž baterie na jedno nabití, která se běžně pohybuje kolem jednoho týdne běžného provozu.

Jednoduše mezi sebou vzájemně porovnejte aktuální paušální tarify českých mobilních operátorů, vyberte nejvýhodnější mobilní tarif pro volání, posílání SMS zpráv nebo data a využijte možnosti mobilního telefonu na maximum.

Nokia 3310 je nově vyrobena pod hlavičkou finské společnosti HMD Global, která v současné době po firmě Microsoft vlastní práva na používání legendární značky Nokia. V tomto roce se pod značkou Nokia můžete zároveň těšit i na pokročilé smartphony s operačním systémem Google Android.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry mobilního telefonu Nokia 3310 (2017) s některým ze současných tlačítkových telefonů dostupných na našem trhu. Na stránkách MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte obyčejné mobily značky Nokia s klasickou konstrukcí.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání mobilních telefonů

Témata / Mobily / Nokia / Retro


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu