Blog o technice


 Cena špičkového mobilu LG G6 se pohybuje pod 13 tisíc korun

Počátkem srpna 2017 dochází oficiálně ze strany LG ke snížení doporučené ceny pokročilého mobilu LG G6 (H870). Mobilní telefon se na českém trhu prodává od dubna tohoto roku, kde jeho cena začínala na částce 20 tisíc korun. V průběhu času došlo ke snížení ceny na 16 tisíc Kč. V současné době lze už smartphone LG G6 zakoupit za cenu nižší než 13 tisíc korun.

Mobilní telefon LG G6 je vyzrálý přístroj se špičkovým 5.7" FullVision displejem o vysokém QuadHD+ rozlišení, bohatým hardwarovým výkonem a špičkovou výbavou, která se ukrývá v luxusně zpracovaném těle z kovu a skla. Telefon nabízí tenké rámečky a použitý displej pokrývá téměř 80% přední strany. Použitá hliníková konstrukce se navíc pyšní i voděodolným a prachuvzdorným zpracováním s certifikací IP68, která bezpečně odolá i ponoření do vody.

Cena špičkového mobilu LG G6 se pohybuje pod 13 tisíc korun

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Současná vlajková loď společnosti LG, model G6 je rovnocennou konkurencí pro Samsung Galaxy S7 či Galaxy S7 edge, se kterým je často porovnáván. Kromě úchvatného displeje si také užijete kvalitní duální 13 MPx fotoaparát s širokým úhlem záběru a možností záznamu kvalitního videa ve vysokém 4K UltraHD rozlišení 2160p při 30 snímcích za sekundu. Kromě toho se relativně nový LG G6 (H870) může chlubit celou řadou zajímavých služeb a funkcí jako např. standard MIL-STD-810, HDR10, Dolby Vision, Hi-Fi nahrávání, FM Rádio.

Jednoduše mezi sebou vzájemně porovnejte aktuální paušální tarify českých mobilních operátorů, vyberte nejvýhodnější mobilní tarif pro volání, posílání SMS zpráv nebo data a využijte možnosti mobilního telefonu na maximum.

Jihokorejský výrobce LG v předchozím modelu G5 nabídl unikátní modulární konstrukcí pro podporu rozšiřujících / výměnných periférií jako např. externí zvukový čip, přídavná baterie, grip s tlačítky pro lepší focení. Nicméně mezi uživateli tento model nevzbudil příliš nadšení. Na novém vlajkovém mobilu si tedy dali v LG záležet a nový G6 se zároveň vrací i ke klasické konstrukci.

V současné době nabízí smartphone přibližně dvacítka českých obchodů za částku cca 12 990 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou porovnat.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry mobilního telefonu LG G6 (H870) s některým ze současných smartphonů na trhu. Na webu MegaDuel jednoduše srovnáte všechny telefony značky LG. Mimo srovnání mobilů najdete na stránkách i užitečné odkazy na recenze a testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání mobilních telefonů

Témata / Mobily / Android / LG


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu