Blog o technice


 Podzim 2017 přivane řádně nadupaný phablet LG V30
Podzim 2017 přivane řádně nadupaný phablet LG V30

Základem phabletu LG V30 je pevný kovový rám, ve kterém najdete dostatečně velký 6" dotykový P-OLED displej o rozlišení 1440 × 2880 px se zaoblenými rohy. Samotný displej s minimálními rámečky bude navíc chránit i tvrzené sklo typu Corning Gorilla Glass 5. V těle mobilního telefonu najdete velmi výkonný procesor Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 s osmi jádry o maximálním taktu 2.4 GHz s pokročilým grafickým akcelerátorem (GPU)... celý článek.


 Cena špičkového mobilu LG G6 se pohybuje pod 13 tisíc korun
Cena špičkového mobilu LG G6 se pohybuje pod 13 tisíc korun

Mobilní telefon LG G6 je vyzrálý přístroj se špičkovým 5.7" FullVision displejem o vysokém QuadHD+ rozlišení, bohatým hardwarovým výkonem a špičkovou výbavou, která se ukrývá v luxusně zpracovaném těle z kovu a skla. Telefon nabízí tenké rámečky a použitý displej pokrývá téměř 80% přední strany. Použitá hliníková konstrukce se navíc pyšní i voděodolným a prachuvzdorným zpracováním s certifikací IP68, která bezpečně... celý článek.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání spotřební elektroniky

Novější články / Starší články

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu