Blog o technice


 Fungují oblíbené sportovní náramky Xiaomi Mi Band na platformě Windows Phone?

Vlastníte mobilní telefon s Windows Phone a zvažujete, zda koupit sportovní náramek Xiaomi Mi Band? Přestože jsou oficiálně podporovány jen platformy Google Android a Apple iOS, je dobré vědět, že pro systém WP 8.1 včetně nových Windows 10 Mobile existuje neoficiální aplikace Bind Mi Band.

Aplikace Bind Mi Band dostupná v obchodě Microsoft Store dokáže běžně spolupracovat s fitness náramky Xiaomi Mi Band, vylepšeným Xiaomi Mi Band 1S a nejnovějším Xiaomi Mi Band 2 s OLED displejem. Aplikace neposkytuje všechny možnosti a funkce jako oficiální program Mi Fit pro Android a iOS, ale dokážete s ní sledovat ušlé kroky, vypočítá spálené kalorie, hlídá spánek a měří tepovou frekvenci. Nejenže chytrý náramek Xiaomi Mi Band zároveň také pohodlně nastavíte, a to včetně podpory budíků, ale můžete nahrát i nejnovější firmware. V placené verzi můžete navíc prohlížet historii ušlých kroků a kvalitu spánku (zde jsou ovšem výsledné tabulky oproti originálu velmi skromné).

Fungují oblíbené sportovní náramky Xiaomi Mi Band na platformě Windows Phone?

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Na starší platformě Windows Phone 8.1 ovšem nemůžete počítat s podporou oblíbených notifikací, kdy vás náramek vibracemi upozorní na příchozí hovor nebo SMS zprávu. Nicméně uživatelé se smartphony vybavenými systémem Windows 10 Mobile mohou stáhnout neplacenou aplikaci Notify Mi Band od stejného autora, kde tyto užitečné notifikace fungují.

Sportovní náramky Xiaomi Mi Band patří bezesporu mezi nejoblíbenější nositelnou elektroniku (wearables) na světě. Hlavním důvodem je vynikající poměr ceny a výkonu, ale nezanedbatelnou vlastností fitness náramků Xiaomi je zároveň výborná výdrž baterie, která se pohybuje kolem 30 dnů provozu.

Aktuálně nabízí fitness náramky Xiaomi několik desítek českých obchodů za částku začínající na 390 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete všechny ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou porovnat.

Vzájemně také porovnejte i všechny základní vlastnosti a důležité parametry fitness náramků Xiaomi s mnoha dalšími oblíbenými značkami na trhu. Na stránkách MegaDuel jednoduše srovnáte fitness náramky Xiaomi, u kterých zároveň najdete užitečné odkazy na recenze nebo testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání wearables

Témata / Wearables / Windows Mobile / Rady a návody


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu