Blog o technice


 Nintendo představuje retro herní konzoli SNES Classic Edition

Po nečekaném ukončení výroby retro konzole Classic Mini NES společnost Nintendo představuje zcela novou retro herní konzoli SNES (Super Nintendo Entertainment System) Classic Edition, která vychází z velmi úspěšného 16-bitového domácího herního systému vyráběného mezi roky 1990 až 1999.

V základním balení najdete kromě zmenšené verze oblíbené herní konzole Nintendo Super NES zároveň i dva drátové gamepady v původním retro vzhledu, HDMI kabel pro připojení konzole k moderním TV, klasický USB kabel a napájecí AC adaptér. Stejně jako u předchozí generace nabízí i herní konzole Super Nintendo Entertainment System Classic Mini pevně vestavěnou nabídku oblíbených (SNES) her, a to včetně nikdy nevydaného titulu Star Fox 2.

Nintendo představuje retro herní konzoli SNES Classic Edition

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Mezi herními tituly najdete jednadvacet osvědčených SNES her, se kterými se ponoříte do úžasné herní historie minulého století. S Nintendo Classic Mini SNES si zahrajete herní klasiky jako např. Super Mario World, Super Mario Kart, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Metroid, Street Fighter II Turbo, Castlevania IV, Donkey Kong Country, Mega Man X, Final Fantasy 3, Star Fox, Yoshi's Island, Super Mario RPG, Contra III: The Alien Wars, Secret of Mana, Earthbound, Punch-Out nebo Super Ghouls 'N Ghosts a další hry.

Herní systém Super Nintendo Entertainment System (SNES) přišel na trh jako nástupce velmi úspěšné herní konzole NES. Jednalo se o pokročilé zařízení s povedenou grafikou a vynikajícím zvukovým výstupem, které bylo známé i pod názvem Super Famicom. V kategorii 16-bitových konzolí šlo o nejprodávanější videoherní systém, kde se v průběhu 10 let prodalo 49 milionu kusů.

V současné době můžete zatím retro herní konzoli Nintendo Classic Mini SNES (Super Nintendo Entertainment System) předobjednat / rezervovat ve známém e-shopu Alza za cenu 3 499 Kč. Na pulty obchodů se dostane v září 2017.

Nezapomeňte porovnat základní vlastnosti, ale i důležité parametry herního systému Nintendo Classic Mini SNES s dalšími retro herními konzolemi na našem trhu. Na stránkách MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte herní konzole, handheldy i nové systémy pro virtuální nebo rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím Nintendo, kde pak najdete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / Nintendo / Retro


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu