Blog o technice


 Nástupce Samsung Galaxy S7 Edge se bude prodávat pod označením Galaxy S8 a S8 Plus

V letošním roce přijde na trh nástupce úspěšného mobilního telefonu Samsung Galaxy S7 Edge. Známý jihokorejský výrobce uvede novou vlajkovou loď pod označením Samsung Galaxy S8. Varianta s rozměrnějším 6.2" Super AMOLED displejem pak ponese název Samsung Galaxy S8 Plus / Galaxy S8+.

U nového smartphonu Samsung Galaxy S8 můžete počítat s použitím vysoce kvalitního 5.8" a 6.2" displeje typu Super AMOLED, který bude u obou velikostí směrem ke kraji zakřivený, podobně jako tomu bylo u modelu Galaxy S7 Edge. Kromě téměř bezokrajového displeje se můžete těšit na vysoce výkonný CPU Exynos 8895 s osmi jádry o maximálním taktu 2.3 GHz, který doplňuje grafický akcelerátor Mali-G71 MP20 a 4GB rychlé operační paměti RAM.

Nástupce Samsung Galaxy S7 Edge se bude prodávat pod označením Galaxy S8 a S8 Plus

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

V některých regionech se bude prodávat mobilní telefon Samsung Galaxy S8 / S8 Plus s procesorem Qualcomm Snapdragon 835 vybaveným GPU Adreno 540. Všechny varianty budou mít kovový rám ze slitiny hliníku, který z obou stran bude navazovat na elegantní skleněnou plochu. Kvalitní fotografie pak pořídíte 12 megapixelovým snímačem s optickou stabilizací, rychlým fázovým zaostřováním a LED přisvětlením, který podporuje i záznam videa ve vysokém 4K rozlišení 2160p při 30 snímcích za sekundu.

Nový operační systém Google Android ve verzi 7.0 Nougat bude doplňovat i vylepšené a velmi rychlé uživatelské prostředí Samsung Experience. OS je plně kompatibilní s bohatou zásobou zajímavých aplikací a zábavných her, které jsou zdarma, nebo za poplatek dostupné v obchodě Google Play.

Jednoduše mezi sebou vzájemně porovnejte aktuální paušální tarify českých mobilních operátorů, vyberte nejvýhodnější mobilní tarif pro volání, posílání SMS zpráv nebo data a využijte možnosti mobilního telefonu na maximum.

Displej 5.8" Super AMOLED s ochranou Gorilla Glass 5, rozlišení 1440 × 2960 bodů, Procesor osmijádrový Exynos 8895 2.3 GHz, Paměť 4 GB RAM, interní kapacita 64 GB, podpora microSD (max. 256 GB), Konektivita GSM, 3G, LTE, WiFi, Bluetooth 5 LE, NFC, GPS, Rozhraní USB-C, 3.5 mm jack, nano-SIM, Fotoaparát 12 Mpx, 4032 × 3024 px, autofokus, HDR, OIS, LED blesk, Video 4K UHD kvalita, 3840 × 2160 px, 30 FPS, Konstrukce kombinace kovu a skla, 148.9 × 68.1 × 8.0 mm, 155 gramů, Baterie nevyměnitelná, Li-Ion 3000 mAh, OS Google Android 7.0 Nougat, Samsung Experience

V současné době nabízí smartphone v předprodeji zhruba dvacítka českých obchodů za částku kolem 21 990 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou porovnat.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry mobilního telefonu Samsung Galaxy S8 s některým ze současných smartphonů na trhu. Na webu MegaDuel jednoduše srovnáte všechny telefony značky Samsung. Mimo srovnání mobilů zde také najdete i užitečné odkazy na recenze a testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání mobilních telefonů

Témata / Mobily / Android / Samsung


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu