Blog o technice


 Po více než deseti letech byla ukončena výroba oblíbené herní konzole Sony PlayStation 3

Společnost Sony po více než 10 letech oficiálně ukončila výrobu oblíbené herní konzole PlayStation 3. Konzole se úspěšně prodávala i tři roky po tom, co došlo k zahájení výroby novějšího modelu PS4. Za dobu její existence (na trhu od roku 2006) se prodalo přes 80 milionů kusů tohoto herního systému.

Za úspěchem herní konzole Sony PlayStation 3 může kromě dostupné ceny i velká nabídka zajímavých her. Mezi nejpovedenější herní tituly PS3 jistě patří Uncharted, Red Dead Redemption, The Last of Us, God of War, GTA, Gran Turismo, NHL, FIFA, Metal Gear Solid, Killzone, Resistance, MotorStorm, Tomb Raider, Heavy Rain, ale i celá řada dalších zábavných her.

Po více než deseti letech byla ukončena výroba oblíbené herní konzole Sony PlayStation 3

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Pro herní konzoli PS3 stále ještě vzniká řada her a společnost Sony vydává i pravidelné aktualizace. Předplatitelé online členství Sony PlayStation Plus navíc dostávají zajímavé slevy a každý měsíc hru zdarma.

Za dobu existence samotné herní konzole Sony PlayStation 3 prošli vývojem tři základní edice. V průběhu času se u PS3 zároveň měnila i kapacita pevného disku. Posledním dostupným modelem je Sony PS3 SuperSlim (CECH-4300C), který má v základní výbavě 500 GB HDD.

V současnosti najdete herní konzoli PlayStation 3 stále na pultech českých obchodů. Sony PS3 nabízí přibližně dvacítka českých obchodů za částku kolem 3 990 Kč. Aktuální cenu herní konzole můžete prozkoumat v nákupním rádci Heureka, kde lze ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou porovnat.

Porovnejte také základní vlastnosti a důležité parametry oblíbeného herního systému Sony PlayStation 3 s dalšími herními konzolemi značky Sony na našem trhu. Na stránkách MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte herní konzole, handheldy i systémy pro virtuální či rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím PlayStation, kde naleznete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / Sony / PlayStation


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu