Blog o technice


 Nikon nakonec neuvede vyspělé digitální kompakty řady DL

Společnost Nikon na začátku roku 2016 představila budoucí řadu vyspělých digitálních kompaktů řady DL. Jedná se o tři fotoaparáty, které se od sebe odlišují zejména rozdílným ohniskovým rozsahem. Ze strany Nikonu jde o přímou odpověď na konkurenční pokročilé fotoaparáty s 1" CMOS snímačem (Sony RX, Canon GX). Bohužel s ročním zpožděním Nikon prohlásil, že novou řadu těchto vyspělých kompaktů na trh neuvede.

Termín uvedení dlouho očekávaných prémiových kompaktů Nikon série DL se původně odsunul kvůli problémům při jejich vývoji. Dnes je ovšem zcela jasné, že k jejich uvedení vůbec nedojde. Nikon se tak omlouvá všem zákazníkům, kterých se toto rozhodnutí dotkne.

Nikon nakonec neuvede vyspělé digitální kompakty řady DL

Oblíbené foťáky na Heureka.cz | Nejprodávanější foťáky na Alza.cz

Původně ohlášené pokročilé kompakty Nikon DL 18-50, DL 24-85 a DL 24-500 byli velmi kladně přijaty ze strany mnoha uživatelů. Mělo se jednat o prémiové přístroje s kvalitním zpracováním, zajímavou výbavou a 1 palcovým senzorem, které měli být zároveň vybaveny objektivem s vynikající světelností...

Došlo k rozhodnutí prodej ohlášených digitálních fotoaparátů Nikon série DL zrušit úplně, kvůli obavě z nedostatečného zisku v důsledku zvýšení nákladů na jejich vývoj a poklesu předpokládaných odhadů budoucího prodeje.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry digitálních fotoaparátů Nikon s mnoha dalšími oblíbenými značkami na trhu. Na webu MegaDuel velmi jednoduše srovnáte digitální kompakty Nikon, u kterých zároveň najdete i řadu užitečných odkazů na recenze a testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání digitálních fotoaparátů

Témata / Fotoaparáty / Nikon


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu