Blog o technice


 Očekávaný dron GoPro Karma dostal opět povolení ke vzletu

Na trhu se brzy objeví upravená verze revolučního dronu GoPro Karma, který byl před několika měsíci stažen z prodeje. Důvodem byly technické problémy, které způsobovali odpojování zdroje energie za letu. V současné době jsou již problémy odstraněny a dron GoPro Karma dostal opět povolení ke vzletu.

Co je na dronů s kamerou GoPro Karma tak zajímavého? Kvadrokoptéra si vysloužila pozornost především pro svoje ultra kompaktní rozměry a vysokou modulárnost. V kompletním balení GoPro Karma obdržíte nejen skladný a přenosný dron s pokročilým dálkovým ovladačem, který je vybaven vlastní 5" obrazovkou, ale zároveň i osvědčenou akční kameru GoPro Hero5 Black se stabilizátorem pro plynulé záběry, praktický Karma Grip pro natáčení v ruce, a to včetně odolného batohu na záda (540 × 320 × 150 mm).

Očekávaný dron GoPro Karma dostal opět povolení ke vzletu

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Samotný RC model kvadrokoptéry GoPro Karma dokážete snadno ovládat až na vzdálenost 3 kilometrů. Maximální letová rychlost je 54 km/h a dokáže také vystoupat do výšky 3.2 kilometrů. Vestavěná baterie s rychlým dobíjením zajistí výdrž až na 20 minut letu. Během letu můžete zároveň pohodlně zaznamenat i kvalitní video ve 4K rozlišení s 12 Mpix kamerou GoPro Hero5 Black, která je připevněná na stabilizovaném držáku, který lze nasadit na ruční Karma Grip.

Dron integrovaný GPS modul, maximální rychlost 15 m/s, Ovládání 2.4 GHz ovladač s 5" dotykovým LCD, dosah 3000 m, Kamera voděodolná, 12 Mpx, 1/2.3" snímač CMOS, Video 4K kvalita 2160p, 30 FPS, Úložiště paměťová karta microSD, Konstrukce skládací ramena s rotory, 365 × 224 × 90 mm (po složení), 1006 gramů, Baterie vyměnitelná, Li-Pol 5100 mAh, doba letu až 20 minut, Příslušenství nabíječka, stabilizátor, 3-osý grip, batoh, Kompatibilita Apple iOS 9, Google Android 4.1

V současné době nabízí dron s kamerou zhruba desítka českých obchodů za částku kolem 39 990 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat.

Porovnejte i základní vlastnosti a důležité parametry dronu GoPro Karma s dalšími kvadrokoptérami na trhu. Na stránkách MegaDuel velmi jednoduše srovnáte drony s kamerou, u kterých zároveň najdete i užitečné odkazy na zajímavé recenze nebo testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání dronů s kamerou

Témata / Drony


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu