Blog o technice


 Konzole Xbox 360 nepatří do starého železa, pořád si můžete zahrát řadu povedených her

Přestože samotná herní konzole Xbox 360 má už po nějakou tu dobu na trhu svého nástupce v podobě výkonnějšího herního systému Microsoft Xbox One, stále se jedná o poměrně dobře prodávanou herní konzoli. Tím hlavním důvodem je nejen dostupná cena, ale i obrovská nabídka zajímavých herních titulů, které se pro tento oblíbený systém pořád připravují.

Mezi aktuálně nejprodávanější a nejlepší hry pro Xbox 360 rozhodně patří hra s otevřeným světem GTA 5, zábavná plošinovka pro děti i dospělé Rayman Origins, povedenou zábavu si užijete se hrou Assassins Creed 4: Black Flag z oblíbeného světa nájemných vrahů, s moderní FPS hrou Call Of Duty 5: World At War či Battlefield 4 pak zažijete pravou válečnou vřavu včetně multiplayeru.

Konzole Xbox 360 nepatří do starého železa, pořád si můžete zahrát řadu povedených her

Oblíbené hry na Heureka.cz | Nejprodávanější hry na Alza.cz

Mezi nejzábavnější sportovní nebo závodní hry na Xbox 360 se řadí série FIFA 16, NHL 16, Kinect Sports, Skate 3 či závodní Forza Horizon 2 a oblíbená hra Need For Speed: Rivals. Chybu neuděláte ani nákupem akční adventury Watch Dogs, sandboxovým titulem Minecraft, zábavnou LEGO hrou Jurassic World, RPG titulem Diablo 3 nebo dobrodružnou hrou Rise of the Tomb Raider z dílny Microsoftu či rozšířenou edicí Zaklínač 2: Vrahové králů.

Na herní konzoli Microsoft Xbox 360 zároveň vznikla i celá řada exkluzivních herních titulů, které si na jiném herním systému nezahrajete. Mezi takové hry patří např. Ace Combat 6: Fires of Liberation, Alan Wake, Crackdown 2, Dead or Alive 4, Dead Rising, Fable II, Forza Motorsport 4, Gears of War 3, Halo: Reach, Perfect Dark Zero, Ridge Racer 6, ale i mnohé další výjimečné tituly.

V současné době nabízí herní konzoli stále asi dvacítka českých obchodů za částku kolem 3 290 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat. Také si prohlédněte nejprodávanější hry na Xbox 360, které právě hrají ostatní hráči.

Nezapomeňte porovnat základní vlastnosti, ale také důležité parametry všech herních systému Xbox společnosti Microsoft. Na stránkách MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte běžně dostupné herní konzole, handheldy, ale i nově vznikající systémy pro virtuální nebo rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím Xbox, kde najdete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / Xbox / Hry


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu