Blog o technice


 Nintendo představilo zcela nový handheld New Nintendo 2DS XL

Na konec července 2017 připravuje společnost Nintendo zcela nový handheld New Nintendo 2DS XL. Jde o kapesní konzoli, která navazuje na předchozí a cenově dostupný model Nintendo 2DS. Vzhledem k uzavírací konstrukci se nově podobá oblíbené verzi 3DS, nicméně už podle názvu je zcela jasné, že zde nemůžete počítat se stereoskopickým 3D efektem.

Mezi hlavní výhody přenosné konzole New 2DS XL patří kompaktní rozměry s uzavírací konstrukcí, nízká váha, navýšený HW výkon na úroveň New 3DS XL a vestavěný Control Stick (druhá analogová páčka C-pad). Nově přibyla i další zadní tlačítka a počítat můžete s NFC podporou pro figurky amiibo.

Nintendo představilo zcela nový handheld New Nintendo 2DS XL

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Společně s novou verzí handheldu (kapesní konzole do ruky) New Nintendo 2DS XL se na trh dostane i několik nových her. Nové New 2DS XL je zároveň zpětně kompatibilní s rodinou DS a DSi, díky tomu si zahrajete i všechny dříve vydané hry pro tento oblíbený herní systém. V běžném 2D módu máte k dispozici i všechny oblíbené herní tituly určené pro Nintendo 3DS.

Předchozí model přenosné herní konzole Nintendo 2DS se objevil na trhu v roce 2013. Jednalo se o cenově dostupnou alternativu k handheldu 3DS XL, která nepodporovala prostorový 3D efekt. Zásadní změnou byla i neskladná konstrukce, která neumožňovala jinak běžné vyklápění druhého displeje.

V současné době nabízí herní konzoli v předprodeji zhruba desítka českých obchodů za částku kolem 3 990 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou porovnat.

Porovnejte i základní vlastnosti a důležité parametry přenosné herní konzole New Nintendo 2DS XL s dalšími herními konzolemi do ruky na našem trhu. Na stránkách MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte nové herní konzole, handheldy i zajímavé systémy pro virtuální či rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím Nintendo, kde pak najdete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / Handheldy / Nintendo


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu