Blog o technice


 10 exkluzivních her pro PS3, na které se nedá zapomenout!

Ačkoli najdete na trhu novou generaci herních konzolí, dokáže stávající model Sony PlayStation 3 (PS3) spolehlivě zaujmout celou řadu hráčů, a to díky bohaté nabídce exkluzivních herních titulů, které si na konkurenčním herním systému nemůžete běžně zahrát. Prozkoumejte desítku opravdu výjimečných her, které jsou dostupné pouze pro herní konzoli PS3.

Do první desítky nejlepších exkluzivních her na PS3 se řadí např. vynikající dobrodružná série Uncharted od Naughty Dog, survival adventura The Last of Us s oblíbenou zombie tématikou, střílečka z pohledu první osoby Killzone 2, která vás zavede do nepříliš vzdálené budoucnosti, s uměleckou adventurou Heavy Rain pak prožijete dojemný příběh čtyř postav, boj proti řeckým bohům vyzkoušíte ve fantastické akční sérii God of War.

10 exkluzivních her pro PS3, na které se nedá zapomenout!

Oblíbené hry na Heureka.cz | Nejprodávanější hry na Alza.cz

Mezi oblíbené exkluzivní hry pro PS3 dále patří povedené závody ze série Gran Turismo, které doplňuje akčněji pojatý off-roadový MotorStorm, akční hra Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots od Hideo Kojimy vás ponoří hluboko do příběhu Solid Snakea, kombinaci plošinovky a budovatelské hry si užijete v roztomilém titulu Little Big Planet, mystickou atmosféru pak zažijete v kolekci akčních adventur The ICO and Shadow of the Colossus (Collection), které jsou pro vás nově přepracovány do povedenějšího HD rozlišení.

Kromě uvedené řady exkluzivních herních titulů vzniklo pro herní konzoli Sony PlayStation 3 i další množství povedených her. Patří sem herní tituly jako např. Journey, Infamous, Resistance, Ridge Racer 7, Heavenly Sword, Beyond: Two Souls, Ratchet and Clank Future: A Crack In Time, Demon's Souls, Ni No Kuni: Wrath of the White Witch nebo Red Dead Redemption a mnohé další hry.

V současné době nabízí herní konzoli stále asi dvacítka českých obchodů za částku kolem 3 990 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat. Také si prohlédněte nejprodávanější hry na Sony PS3, které právě hrají ostatní hráči.

Nezapomeňte porovnat základní vlastnosti, ale také důležité parametry všech herních konzolí PlayStation společnosti Sony. Na stránkách MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte aktuálně dostupné herní konzole, handheldy, ale zároveň i nově vznikající systémy pro virtuální nebo rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím PlayStation, kde naleznete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / PlayStation / Hry


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu