Blog o technice


 Proč využívat cashback portály při online nákupu elektroniky?

Při nákupu spotřební elektroniky (mobilní telefony, tablety, digitální fotoaparáty, herní konzole, gps navigace...), ale samozřejmě i dalšího zboží můžete dnes snadno ušetřit nemalé částky díky výhodným cashback portálům. Samotné cashback portály jsou speciální stránky, které spolupracují s řadou oblíbených internetových obchodů a pokud svůj online nákup provedete přes cashback portál (Tipli, PlnáPeněženka, VratnéPeníze, Hamty, Refundo), pak opravdu jednoduše získáte část peněz z vašeho nákupu zpět.

Jakým způsobem cashback portály fungují? Internetový obchod, který s cashback portálem spolupracuje nemusí vkládat tolik peněz do reklamy, ale i dalších marketingových kampaní. Díky tomu se e-shop dokáže s cashback portálem rozdělit o provizi, a vy tímto způsobem získáte nazpět určitou část peněz z nákupu. Na celém obchodu tak snadno vydělají všechny zúčastněné strany, internetový obchod prodá zboží s obvyklou marží, cashback portál získá provizi, a vy jako zákazník obdržíte zboží navíc se zajímavou slevou.

Proč využívat cashback portály při online nákupu elektroniky?

Jak vysokou slevu můžu získat při nákupu přes cashback portál? Výše slevy je vždy individuální a zde přímo záleží na jednotlivém internetovém obchodě, se kterým cashback portál spolupracuje. Maximálně můžete zhruba počítat s 25% slevou, ale ve většině případů spíše dosáhnete na nižší jednotky procent, ale i ty vám u vybraného druhu zboží pomohou získat úsporu v řádech desítek až stovek korun. Při pravidelném využívání cashback portálů si tak v průměru ročně můžete dokonce přijít na více než 2.000 Kč. Kromě toho vám navíc většina cashback portálů nabídne i další zajímavé výhody (uvítací bonus, odměny za doporučení...), které si více přiblížíme níže ve článku.

Jaké e-shopy lze najít na cashback portálech? V nabídce najdete celou řadu rozmanitých obchodů se zaměřením na elektro, počítače, domácnost, zahradu, hobby, módu, krásu, zdraví a služby. Mezi nejznámější a zároveň nejoblíbenější e-shopy běžně patří obchod s elektronikou a dalším zbožím Mall.cz, prodejce elektrospotřebičů Euronics.cz, internetový obchod Kasa.cz, módní e-shop Zoot.cz, obchod s oděvy a zbožím do bytu Bonprix.cz, prodejce obuvi Bata.cz, parfumerie Notino.cz, prodejce chovatelských potřeb a krmiva Zoohit.cz, e-shop s nábytkem Sconto.cz, online lékárny Pilulka.cz a Drmax.cz, ale i mnohé další. Z nabídky internetových obchodů můžete využít i zahraniční e-shopy jako např. Aliexpress.com, eBay.com nebo GearBest.com a celou řadu dalších obchodů.

Nákupem přes cashback portál nemáte rozhodně co ztratit, naopak můžete velmi jednoduchým způsobem získat část peněz zpět z vašeho nákupu. Vy si pouze musíte vybrat, který z cashback portálů bude pro vás ten nejlepší. Na následujících řádcích přinášíme seznam nejznámějších cashback portálů.

Cashback portál Tipli (tipli.cz) pro online nákup elektroniky a dalšího zboží

K nejoblíbenějším cashback portálům se řadí Tipli.cz, kde najdete podporu více než 1.000 internetových obchodů. Mezi zajímavé výhody patří odměna za doporučení kamaráda ve výši 150 Kč, minimální výplata od 1 koruny a navíc vám k prvnímu nákupu přidáme i vstupní bonus 100 Kč při využití odkazu přes web MegaDuel. Pozitivní zkušenosti s cashback portálem Tipli má již přes 376 tisíc uživatelů. Více informací najdete na projektu Tipli.

Cashback portál Plná Peněženka (plnapenezenka.cz) pro online nákup elektroniky a dalšího zboží

Mezi další zajímavé cashback portály patří PlnáPeněženka.cz, která má v nabídce přes 600 internetových obchodů. K zajímavým výhodám cashback portálu patří 300 Kč za doporučení kamaráda, minimální výplata od 1 koruny a vstupní bonus 50 Kč pro každého nově registrovaného uživatele. Se službou Plná Peněženka již aktuálně ušetřilo více než 436.990 uživatelů. Další důležité informace se dovíte na stránkách PlnáPeněženka.

Cashback portál Vratné Peníze (vratnepenize.cz) pro online nákup elektroniky a dalšího zboží

Do hlavní skupiny českých cashback portálů patří také web VratnéPeníze.cz společnosti Mafra s přibližně 300 internetovými obchody. Cashback portál zaujme odměnou za doporučení kamaráda ve výši 100 Kč a uvítacím bonusem 50 korun. Minimální hranice pro vyplacení je zde ovšem nastavena na 300 Kč. Kladné zkušenosti a recenze s projektem Vratné Peníze má většina uživatelů. Podrobnější informace najdete na webu VratnéPeníze.

Cashback portál Hamty (hamty.cz) pro online nákup elektroniky a dalšího zboží

Mezi nejštědřejším cashback portály na českém trhu patří Hamty.cz s více než 400 spolupracujícími internetovými obchody. Za aktivního "hamťáka", kterého doporučíte sami získáte odměnu 200 Kč, včetně uvítacího bonusu 50 korun. Minimální hranice pro vyplacení je od 1 Kč. Vysoké provize z vašich nákupů jsou ovšem vykoupeny ročním poplatkem, který se naštěstí platí výhradně z vrácených peněz (pokud službu nevyužijete, nic neplatíte). Jestliže chcete ušetřit stovky až tisíce korun ročně, hledejte další informace na webu Hamty.

Cashback portál Refundo (refundo.cz) pro online nákup elektroniky a dalšího zboží

Z nabídky cashback portálů nelze opomenout stránky Refundo.cz s podporou 500 internetových obchodů. Tento cashback portál nabízí odměnu za aktivního kamaráda ve výši 105 Kč, minimální částka pro výplatu uspořených peněz je 25 korun a navíc jako registrovaný uživatel získáte 50 Kč v uvítacím bonusu za registraci. Portál Refundo pozitivně hodnotí řada uživatelů pro jeho zajímavý věrnostní program. Podrobnosti najdete přímo na Refundo.

Jak funguje nákup přes cashback portál? Před vlastním nákupem se zdarma registrujete na vybraném cashback portálu, kde vyberete vámi preferovaný e-shop a kliknete na příslušný odkaz. Následně provedete online nákup obvyklým způsobem. Na účet cashback portálu se vám automaticky připíše provize za uskutečněný nákup a po dosažení minimální hranice pro vyplacení si snadno necháte zaslat peníze zpět za vaše online nákupy.

Nezapomeňte, že hlavní podmínkou pro vyplacení cashback provize je, že zakoupené zboží do 14 dnů nevrátíte. Pro získání bonusu za doporučení musí takto přivedený kamarád provést aktivní nákup na svém novém účtu. Vstupní bonus platí pouze pro nově registrované uživatele. Zároveň upozorňujeme, že některé cashback portály mají navíc omezenou dobu (obvykle 12 měsíců) pro uplatnění nastřádaných bonusů.

Nyní víte, že při online nákupu spotřební elektroniky, ale také dalšího zboží můžete na celé řadě internetových obchodů u nás nebo zároveň v zahraničí uplatnit oblíbený cashback systém. Nakupujte na internetu výhodně a nově získejte s každým nákupem i část peněz zpět. Bližší informace o novém trendu v online nakupování najdete na velkém srovnání cashback portálů.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání spotřební elektroniky

Témata / Cashback / Slevy


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu