Blog o technice


 Využijte šrotovné při nákupu nové herní konzole Xbox One

Elektronický obchod Alza.cz ve spolupráci se společností Microsoft nabízí výhodné šrotovné při nákupu nové herní konzole Xbox One. Co to přesně pro vás znamená? Objednejte na e-shopu Alza.cz Xbox One S nebo dokonce výkonnější variantu Xbox One X, a pokud při osobním vyzvednutí zboží na některé z poboček Alza.cz zároveň odevzdáte starou herní konzoli, získáte okamžitě slevu 2.000 Kč k nákupu nové herní konzole.

Akce "šrotovné na herní konzoli" v e-shopu Alza.cz probíhá od 14. 2. 2018 do 31. 3. 2018. K recyklaci lze odevzdat jakoukoliv starou herní konzoli. Zároveň u této herní konzole nezáleží na stáří, značce, stavu (může být třeba i nefunkční) nebo původní ceně. Po předání staré konzole se vám cena za novou herní konzoli sníží o velmi příjemných 2000 Kč. Objednávku musíte pouze zaplatit platební kartou, nebo hotově při osobním převzetí na některé pobočce Alzy.

Využijte šrotovné při nákupu nové herní konzole Xbox One

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Šrotovné k herní konzoli se vztahuje na model Microsoft Xbox One S 500GB, kterou zároveň obdržíte s oblíbenou závodní hrou Forza Horizon 3 včetně DLC Hot Wheels. Kromě standartní výbavy je součástí herní konzole i balíček her Steep (sportovní), The Crew (závodní) a Halo: The Master Chief Collection (akční). Cena herní konzole po slevě je 4.490 Kč. Šrotovné můžete uplatnit i na nejnovější model Microsoft Xbox One X s HDD o kapacitě 1TB. Zde kromě běžné výbavy zároveň obdržíte nejen poukaz na online multiplayerovou battle royale hru PlayerUnknown's Battlegrounds včetně akčního titulu Halo: The Master Chief Collection, ale také užitečné 3 měsíční členství Xbox Live Gold. Cena herní konzole po započtení slevy je 10.990 Kč.

Herní konzole Microsoft Xbox One je herní systém nové generace, na kterém si snadno užijete nejnovější hry a bohatou multimediální zábavu. Kromě verze Xbox One S je na trhu dostupný i výrazně vylepšený model Xbox One X, který především zaujme čtyřikrát větším výkonem. Je vhodný zejména pro náročnější uživatele vybavené moderním 4K UHD televizorem. Oba herní systémy pak vzájemně využívají stejný typ Xbox One her.

Podrobnější informace o akci "šrotovné na herní konzoli" najdete na webu samotného internetového obchodu Alza.cz. Využijte jedinečnou akci k výměně staré herní konzole za novou, a zabavte se konečně u svého televizoru s celou řadou nejnovějších a zábavných her.

Chcete vědě více o herním systému Xbox? Porovnejte základní vlastnosti a důležité parametry výkonných herních konzolí značky Microsoft na našem trhu. Na stránkách MegaDuel.cz mezi sebou jednoduše srovnáte nové herní konzole, handheldy i zajímavé systémy pro virtuální či rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím Xbox, kde najdete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / Microsoft / Xbox / Slevy


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu