Blog o technice


 Nejlepší hry pro herní konzoli Microsoft Xbox One jako dárek za vysvědčení...

Máte některou z herních konzolí řady Microsoft Xbox (Xbox One, Xbox One S, Xbox One X) a hledáte doporučení pro zajímavé hry? Aktuálně najdete na trhu celou řadu zajímavých a velmi zábavných her, které dokáží opravdu snadno zabavit nejen o letních prázdninách 2018. Prozkoumejte následující seznam her pro herní systém MS Xbox One a vyberte povedený dárek za vysvědčení.

Na herní konzoli Microsoft z řady Xbox One si můžete okamžitě zahrát akční adventuru v otevřeném světě GTA 5, dobrodružný titul Assassins Creed Origins ze starověkého Egypta, oblíbenou FPS střílečku Far Cry 5, středověkou hru Kingdom Come Deliverance přímo z českých luhů a hájů, závodní The Crew 2 a F1, taktickou akci v otevřeném světě Tom Clancys Ghost Recon Wildlands nebo aktuální oblíbené sportovní tituly FIFA a NHL. Zapomenout nemůžeme na Xbox One hry Crash Bandicoot N. Sane Trilogy se známým lišákem, skvělé RPG Zaklínač 3 Divoký hon či akční RPG Diablo III Ultimate Evil Edition nebo on-line battle royale survival střílečku PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Nejlepší hry pro herní konzoli Microsoft Xbox One jako dárek za vysvědčení

Oblíbené hry na Heureka.cz | Nejprodávanější hry na Alza.cz

Kromě oblíbených multiplatformních her najdete na herní konzoli Xbox One i exkluzivní a výjimečné hry, které si na konkurenční herní konzoli zřejmě jen tak nezahrajete. Patří sem automobilové závody Forza Motorsport 7 na okruhu nebo Forza Horizon 3 v otevřeném světě, zábavné vzdušné souboje moderních válečných letadel Ace Combat 7 Skies Unknown, zombií postapokalyptický svět State of Decay 2, pirátská on-line hra Sea of Thieves, oblíbená FPS střílečka Halo 5 Guardians, akční hra z pohledu třetí osoby Gears of War 4, strategie ze světa Halo Wars 2 nebo zajímavá akční adventura s roboty ReCore.

Po letních prázdninách 2018 se můžete těšit i na řadu ohlášených her, mezi kterými najdete velmi očekávané herní tituly jako např. akční hra z pohledu třetí osoby Gears of War 5, indie hra Below z hlubin zapovězeného ostrova, válečná vřava Battlefield 5, pokračování Red Dead Redemption 2 z divokého západu či dobrodružnou hru Shadow of the Tomb Raider, Crackdown 3 a mnohé další.

V současné době nabízí herní konzoli Microsoft Xbox One S řada e-shopů za částku kolem 4 990 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat. Také si prohlédněte nejprodávanější hry na Xbox One, které právě hrají ostatní hráči.

Nezapomeňte zároveň porovnat základní vlastnosti a důležité parametry všech herních systémů Xbox společnosti Microsoft. Na stránkách MegaDuel.cz mezi sebou jednoduše srovnáte aktuálně dostupné herní konzole, handheldy, ale také nově vznikající zařízení pro virtuální nebo rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím Xbox, kde najdete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / Xbox / Hry


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu