Blog o technice


 Oživte si 20 legendárních her na retro konzoli PlayStation Classic
Oživte si 20 legendárních her na retro konzoli PlayStation Classic

V nedávné době jistě potěšila společnost Sony celou řadu fanoušků značky PlayStation novou retro herní konzolí PlayStation Classic. Ta vychází přímo z původního modelu PSX, která stála na úplném začátku úspěšné řady herních konzolí PlayStation. S novou retro konzoli Sony PlayStation Classic si velmi snadno připomenete kus herní historie společně s řadou legendárních her. Na strunu nostalgie si zahrajete v single playeru, či ve společnosti kamaráda 3. prosince 2018, tedy přesně v den 24. narozenin herní konzole... celý článek.


 Nejlepší hry pro herní konzoli Microsoft Xbox One jako dárek za vysvědčení...
Nejlepší hry pro herní konzoli Microsoft Xbox One jako dárek za vysvědčení

Kromě oblíbených multiplatformních her najdete na herní konzoli Xbox One i exkluzivní a výjimečné hry, které si na konkurenční herní konzoli zřejmě jen tak nezahrajete. Patří sem automobilové závody Forza Motorsport 7 na okruhu nebo Forza Horizon 3 v otevřeném světě, zábavné vzdušné souboje moderních válečných letadel Ace Combat 7 Skies Unknown, zombií postapokalyptický svět State of Decay 2, pirátská on-line hra Sea of Thieves, oblíbená FPS střílečka Halo 5 Guardians, akční hra z pohledu třetí osoby Gears of War... celý článek.


 Jaké hry si zahrajete na konzoli Super NES Classic Edition?
Jaké hry si zahrajete na konzoli Super NES Classic Edition?

Do balíčku zabudovaných her v retro konzoli SNES Classic Edition pak patří jednadvacet osvědčených SNES titulů. Na svém moderním HDMI televizoru si po letech znovu zahrajete Mega Man X, Super Castlevania IV, Super Ghouls ’n Ghosts, Super Mario World, Super Metroid, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Contra III: The Alien Wars, EarthBound, Super Mario Kart, Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting a Donkey Kong Country (viz náhledy her výše). Tímto nabídka vestavěných her v retro konzoli od Nintenda nekončí... celý článek.


 Balíček exkluzivních her na PS4, u kterých se naplno zabavíte o letních prázdninách 2017
Balíček exkluzivních her na PS4, u kterých se naplno zabavíte o letních prázdninách 2017

Kromě běžných multiplatformních her se společnost Sony snaží nabízet pro herní konzoli PS4 celou řadu exkluzivních her, které si na ostatních herních systémech nezahrajete. Mezi tyto hry patří dobrodružná série Uncharted (The Nathan Drake Collection, The Lost Legacy, A Thiefs End), akční hra pro děti i dospělé Crash Bandicoot N Sane Trilogy, remasterovaný horror The Last of Us se zombie, postapokalyptické RPG Horizon Zero Dawn, zábavná skákačka Ratchet and Clank nebo závodní hra budoucnosti... celý článek.


 Jaké hry si přibalit s sebou na cesty společně s novou kapesní konzolí New Nintendo 2DS XL?
Jaké hry si přibalit s sebou na cesty společně s novou kapesní konzolí New Nintendo 2DS XL?

Společně s vydáním nové kapesní konzole (handheld) New Nintendo 2DS XL se také v nejbližší době můžete těšit na nové hry. Mezi dlouho očekávané herní tituly se řadí zcela nově zpracovaný druhý díl ze série Metroid: Samus Returns, dobrodružné RPG Monster Hunter Stories, akční logická hra Hey! Pikmin, pokémoní RPG Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon, mix deskové a karetní hry Culdcept Revolt, ale i řada dalších... celý článek.


 10 exkluzivních her pro PS3, na které se nedá zapomenout!
10 exkluzivních her pro PS3, na které se nedá zapomenout!

Do první desítky nejlepších exkluzivních her na PS3 se řadí např. vynikající dobrodružná série Uncharted od Naughty Dog, survival adventura The Last of Us s oblíbenou zombie tématikou, střílečka z pohledu první osoby Killzone 2, která vás zavede do nepříliš vzdálené budoucnosti, s uměleckou adventurou Heavy Rain pak prožijete dojemný příběh čtyř postav, boj proti řeckým bohům vyzkoušíte ve fantastické akční sérii God of War... celý článek.


 Konzole Xbox 360 nepatří do starého železa, pořád si můžete zahrát řadu povedených her
Konzole Xbox 360 nepatří do starého železa, pořád si můžete zahrát řadu povedených her

Mezi aktuálně nejprodávanější a nejlepší hry pro Xbox 360 rozhodně patří hra s otevřeným světem GTA 5, zábavná plošinovka pro děti i dospělé Rayman Origins, povedenou zábavu si užijete se hrou Assassins Creed 4: Black Flag z oblíbeného světa nájemných vrahů, s moderní FPS hrou Call Of Duty 5: World At War či Battlefield 4 pak zažijete pravou válečnou vřavu... celý článek.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Novější články / Starší články

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu