Blog o technice


 Apple odhalil iPhone 8 a 8 Plus, ale i mobil iPhone X s displejem přes celou čelní plochu

Na letošním Apple keynote pořádaném 12. září 2017 došlo k očekávanému odhalení nejnovějších smartphonů iPhone. Kromě dvou evolučních iPhonů 8 a 8 Plus došlo k představení výročního iPhone X, který vychází po 10 letech od představení prvního a revolučního iPhonu (2G) v roce 2007.

Nejnovější mobilní telefony Apple iPhone 8 a 8 Plus úzce navazují na loňské modely iPhone 7 a 7 Plus. Mezi hlavní rozdíly patří rychlejší procesor A11 Bionic, který obsahuje čtyři vysoce úsporná jádra a zároveň dva výkonné čipy o maximální frekvenci 2.5 GHz. Změnou prošla i zadní část smartphonu, kterou nyní tvoří kompletně skleněný povrch, který umožňuje bezdrátové nabíjení standardu Qi. Se speciálním napájecím adaptérem můžete zároveň u modelů iPhone 8 využít rychlonabíjení (za pouhých 30 minut nabijete na 50%). Nově máte k dispozici i 4K UHD video 2160p s 60 snímky za sekundu.

Smartphone Apple iPhone 8 a 8 Plus bude v prodeji od 29. zaří 2017. V řadě internetových obchodů můžete iPhone 8 a 8 Plus předobjednat / rezervovat už nyní. Na ověřeném e-shopu Alza začínají ceny na částce 20 990 Kč.

Apple odhalil iPhone 8 a 8 Plus, ale i mobil iPhone X s displejem přes celou čelní plochu

Smartphony Apple iPhone na Heureka.cz

Hlavní novinkou keynote, je ale především zcela nový model Apple iPhone X. Prémiový mobil nabízí výrazný displej přes celou čelní plochu. Jde o 5.8" OLED panel se Super Retina HD rozlišením 2436 × 1125 bodů, který v horní části nabízí výřez pro fotoaparát a další důležité senzory. Konstrukce mobilního telefonu je tvořena odolným sklem a pevným rámečkem z chirurgické oceli se zvýšenou odolností proti vniknutí vody a prachu podle normy IP67. Na přední části budete marně hledat klasické domovské tlačítko Home button. Telefon se kompletně ovládá pohybovými gesty a pro přihlášení nově slouží čtečka tváře Face ID. Hardwarový výkon zajišťuje 6 jádrový procesor Apple A11 Bionic.

Jednoduše mezi sebou vzájemně porovnejte aktuální paušální tarify českých mobilních operátorů, vyberte nejvýhodnější mobilní tarif pro volání, posílání SMS zpráv nebo data a využijte možnosti mobilního telefonu na maximum.

Představení převratného mobilního telefonu Apple iPhone X

Dostupnost Apple iPhone X na Alza.cz

Dostupnost tohoto modelu se očekává až 3. listopadu 2017. Cena smartphonu Apple iPhone X např. v internetovém obchodě Alza začíná na částce 29 990 Kč. Nezapomeňte si rezervovat / předobjednat tento luxusní telefon už dnes.

Společným prvkem smartphonů Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X je vylepšený operační systém Apple iOS 11. Nová verze operačního systému bude zároveň dostupná i pro vybrané stávající telefony Apple iPhone a tablety iPad. Aktualizace pro tyto jablečné zařízení bude dostupná už 19. září 2017.

Aktuálně nejprodávanější mobilní telefony oblíbené značky Apple iPhone pak najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat a vybrat ten nejvhodnější.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry mobilních telefonů Apple iPhone s dalšími smartphony na trhu. Na webu MegaDuel.cz jednoduše srovnáte všechny telefony značky Apple. Mimo srovnání mobilů najdete na stránkách i užitečné odkazy na recenze a testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání mobilních telefonů

Témata / Mobily / Apple


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu