Blog o technice


 Jaké hry si zahrajete na konzoli Super NES Classic Edition?

V poměrně nedávné době jsme vám přinesli informaci o inovované retro herní konzoli Super NES Classic Edition, kterou pro vás nově připravuje japonská společnost Nintendo. Jde o reinkarnaci herní systému SNES (Super Nintendo Entertainment System), který si oblíbili tisíce nadšených hráčů po celém světě zejména mezi roky 1990 až 1999, kdy se původní konzole vyráběla.

Součástí znovuvydané retro herní konzole Super NES Classic Edition je i pevně vestavěná nabídka 21 původních a legendárních her, díky kterým si po letech může řada hráčů oživit své herní zážitky z dávné minulosti. Pro mladší hráče je Super NES Classic Edition ideální vstupenkou do herní historie, kde si vyzkouší řadu videoherních klasik (adventury, akční, plošinovky, závodní...).

Jaké hry si zahrajete na konzoli Super NES Classic Edition?

Aktuální cena herní konzole na Heureka.cz

Do balíčku zabudovaných her v retro konzoli SNES Classic Edition pak patří jednadvacet osvědčených SNES titulů. Na svém moderním HDMI televizoru si po letech znovu zahrajete Mega Man X, Super Castlevania IV, Super Ghouls ’n Ghosts, Super Mario World, Super Metroid, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Contra III: The Alien Wars, EarthBound, Super Mario Kart, Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting a Donkey Kong Country (viz náhledy her výše). Tímto nabídka vestavěných her v retro konzoli od Nintenda nekončí...

Seznam her pro retro konzoli Super NES Classic Edition

Dostupnost herní konzole na Alza.cz

Mezi další povedené hry v herní konzoli Super NES Classic Edition také patří Kirby Super Star, Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, Yoshi’s Island, F-Zero, Star Fox, Secret of Mana, Final Fantasy III, Kirby’s Dream Course nebo Super Punch-Out! Zajímavým zpestřením je i nikdy nevydané pokračování 3D vesmírné střílečky Star Fox v podobě zrušené hry Star Fox 2.

Stejně jako v případě předchozí mini konzole NES Classic Edition můžete v jakýkoliv čas uložit právě rozehranou hru. K tomu účelu vám poslouží několik checkpointů. Konečně tak po letech můžete porazit i toho nejtěžšího bosse.

Herní titul Star Fox 2 se pro SNES dokončoval až v době, kdy videohernímu světu začali dominovat herní konzole Sega Saturn a Sony PlayStation. Protože SNES byla jako 16-bitová herní konzole vhodná především na klasické 2D hry, nechtělo samotné Nintendo dopustit, aby jejich nově vydaná 3D hra Star Fox 2 byla srovnávána s konkurenčními a již výrazně výkonnějšími herními systémy.

V současnosti nabízí retro herní konzoli SNES zhruba 10 českých obchodů za částku kolem 3 490 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat.

Porovnejte také základní vlastnosti, ale i důležité parametry herního systému Nintendo Super NES Classic Edition s dalšími retro herními konzolemi na našem trhu. Na stránkách MegaDuel.cz mezi sebou jednoduše srovnáte herní konzole, handheldy, ale i systémy pro virtuální nebo rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím Nintendo, kde pak najdete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / Hry / Retro


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu