Blog o technice


 Jaké modely mobilního telefonu iPhone pořídíte do 10 tisíc Kč?

Zvažujete nákup mobilního telefonu iPhone od společnosti Apple, ale limituje vás cenový strop 10 tisíc Kč? Těsně před oznámením mobilu Apple iPhone X zlevňuje řada Apple prodejců některé starší, ale stále atraktivní modely. Pod hranicí 10 000 Kč už najdete v nabídce tři opravdu zajímavé mobilní telefony.

Vzhledem k tomu, že Apple vyrábí kvalitní přístroje nejen po hardwarové i softwarové stránce, zastarávají tyto vyhledávané smartphony velmi pomalu a udržují si vysokou cenu i po letech od svého uvedení na trh. Pod poměrně magickou hranicí 10 tisíc korun aktuálně najdete v nabídce vybraných Apple prodejců modely iPhone 5S, iPhone SE, ale i nově zlevněný iPhone 6.

Jaké modely mobilního telefonu iPhone pořídíte do 10 tisíc Kč?

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Méně nároční uživatelé, pro které mobilní telefon slouží zejména k základní komunikaci si mohou vystačit s dosluhujícím modelem Apple iPhone 5S. Jedná se o model s atraktivní konstrukcí v kombinaci kovu a skla, menším 4" displejem, procesorem Apple A7 s 64bitovou architekturou, 16 GB paměti a kvalitním operačním systémem iOS 10, který nabízí i vysokou bezpečnost.

Jestliže toužíte po kompaktním, ale zároveň výkonnějším telefonu, pak vaši pozornost jistě zaujme model Apple iPhone SE, který v těle iPhone 5S ukrývá výkonný hardware v podobě 4" Retina displeje, dvoujádrového procesoru Apple A9 včetně interní paměti o kapacitě 16 / 32 GB. Výkon telefonu odpovídající modelu iPhone 6s si navíc hravě poradí s nadcházejícím systémem iOS 11 a plně postačuje na všechny aplikace a hry dostupné v prostředí App Store.

Náročnější uživatelé s potřebou výrazně většího displeje pro vážnější práci nebo bohatou multimediální zábavu si mohou vybrat Apple iPhone 6, který se vzhledově přibližuje novějšímu modelu iPhone 7. Základem tohoto mobilu je již větší 4.7" IPS displej s Retina rozlišením, kde v tenkém těle o tloušťce 6.9 mm najdete 64bitový procesor Apple A8 a vnitřní paměť o velikosti 16 nebo 32 GB.

Jednoduše mezi sebou vzájemně porovnejte aktuální paušální tarify českých mobilních operátorů, vyberte nejvýhodnější mobilní tarif pro volání, posílání SMS zpráv nebo data a využijte možnosti mobilního telefonu na maximum.

Společným prvkem mobilních telefonů iPhone společnosti Apple je moderní operační systém iOS s vysokým stupněm zabezpečení, který poskytuje svižné a intuitivní ovládání. Výhodou je i bohatá a rozrůstající se nabídka aplikací a her. Kromě baterie s vysokou výdrží pro celodenní provoz můžete pořizovat i kvalitní video nebo povedené fotografie díky pokročilým fotoaparátům iSight.

Všechny modely mobilních telefonů Apple iPhone zakoupíte u prémiových či autorizovaných prodejců (Apple Premium Reseller / Authorized Retailer) jako např. iStores, iStyle, Datart, Alza, ElectroWorld a mnohé další. Aktuální cenu telefonů Apple iPhone najdete také v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry mobilních telefonů Apple iPhone s některým ze současných smartphonů na trhu. Na webu MegaDuel snadno srovnáte telefony značky Apple. Mimo porovnání mobilů najdete na stránkách i užitečné odkazy na recenze a testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání mobilních telefonů

Témata / Mobily / Apple


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu