Blog o technice


 Set virtuální reality HTC Vive bude od září výrazně levnější

Společnost HTC pravděpodobně v reakci na snížení ceny konkurenčního setu pro virtuální realitu Oculus Rift trvale snižuje cenu herního systému HTC Vive o rovných 7 tisíc korun. V současnosti tak můžete tento zajímavý herní systém pořídit za cenu 18 990 Kč. V této ceně pak obdržíte celý VR set, který obsahuje VR headset, základnové stanice a ruční ovladače s haptickou odezvou.

Pokud již delší dobu zvažujete nákup virtuální reality HTC Vive, máte právě nyní ideální příležitost k jejímu nákupu. Řada osvědčených prodejců již začíná reagovat na oficiálně sníženou / doporučenou cenu. Před nákupem herního systému pro virtuální realitu zároveň nezapomeňte, že pro její bezproblémový provoz budete potřebovat i dostatečně výkonný herní počítač. Virtuální zážitek si naplno užijete minimálně s procesorem Intel i5 či AMD FX 8350 a vyšším, grafickou kartou Nvidia GeForce GTX 970 nebo AMD Radeon R9 290 a lepší, 4 GB operační paměti RAM a více, včetně volného USB 2.0 portu.

Set virtuální reality HTC Vive bude od září výrazně levnější

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Mezi nejzajímavější hry pro virtuální realitu HTC Vive patří Raw Data, Eve: Valkyrie, The Assembly, The Brookhaven Experiment, Serious Sam VR: The Last Hope, John Wick Chronicles, Project CARS, Elite Dangerous, Superhot VR, Arizona Sunshine, theBlu a mnohé další. Mezi očekávané herní novinky pro virtuální realitu v roce 2017 patří Fallout 4 VR a DOOM VFR. Všechny hry pro HTC Vive VR najdete dostupné na platformě SteamVR.

V nejbližší době se zároveň očekává i nové příslušenství HTC Vive Tracker. Jedná se o jednoduchý bezdrátový modul, který umístíte na jakýkoliv fyzický předmět, jenž bude sloužit jako VR ovladač. Senzor zajistí správnou orientaci předmětu v prostoru a pomůže vylepšit dojem z virtuální reality.

Set virtuální reality HTC Vive vyvíjí tchajwanský výrobce HTC společně s vývojářskou firmou Valve, která je známá především digitální distribuci her a softwaru na platformě Steam. VR systém HTC Vive patří aktuálně mezi nejpokročilejší domácí systémy, které vás vtáhnou do nového rozměru.

V současnosti nabízí set virtuální reality několik českých obchodů za částku kolem 18 990 Kč. Aktuální cenu pak najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat.

Nezapomeňte porovnat i základní vlastnosti a důležité parametry virtuálního systému HTC Vive s dalšími brýlemi pro virtuální realitu na našem trhu. Na webu MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte nejen zařízení pro virtuální nebo rozšířenou realitu, ale i klasické herní konzole a handheldy.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným brýlím pro virtuální realitu, kde naleznete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepšího VR headsetu.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání spotřební elektroniky

Témata / Počítače / Virtuální realita


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu