Blog o technice


 Na pulty českých obchodů se chystá inovovaná Nokia 3310

Po 17 letech od uvedení mobilního telefonu s klasickou klávesnicí Nokia 3310 se na pulty českých obchodů chystá inovovaný model. Ten se pokusí navázat na úspěchy předchozího mobilu, který ve své době (na trhu od roku 2000) patřil mezi legendární a vyhledávané mobilní telefony u nás i v zahraničí.

Reinkarnovaná Nokia 3310 model 2017 opět nabídne klasickou konstrukci s běžnou numerickou klávesnicí, kontextovými tlačítky a čtyřsměrným navigačním ovladačem. Jako displej bude použit 2.4 palcový QVGA panel s vlastním podsvícením. Štíhlé tělo z plastových materiálů ponese zřetelný odkaz původního modelu. Novinkou je microUSB konektor pro dobíjení vyměnitelné baterie s dlouhou výdrží (pohotovostní doba až 30 dní na jedno nabití).

Na pulty českých obchodů se chystá inovovaná Nokia 3310

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Kromě podpory Dual SIM pro dvě aktivní karty najdete v inovovaném mobilu Nokia 3310 i samostatný slot pro paměťovou kartu microSD. Ten využijete především při přehrávání MP3 skladeb nebo pro ukládání vlastních fotografií z vestavěného 2 megapixelového snímače. Fotoaparát je navíc vybaven vlastním LED přisvětlením, které využijete i jako samostatnou svítilnu.

Tlačítkový mobil s klasickou konstrukcí dokáže kromě volání nebo psaní SMS zpráv i řadu dalších funkcí. Nokia 3310 (2017) má ve výbavě kalendář, budík, FM rádio, Bluetooth 3.0 a podporu pro klasickou 2G síť (GSM / GPRS / EDGE). Základní prostředí je založeno na proprietárním systému Nokia Series 30+, které se vyznačuje velmi jednoduchým a relativně svižným ovládáním.

Jednoduše mezi sebou vzájemně porovnejte aktuální paušální tarify českých mobilních operátorů, vyberte nejvýhodnější mobilní tarif pro volání, posílání SMS zpráv nebo data a využijte možnosti mobilního telefonu na maximum.

Displej klasický 2.4" TFT LCD, rozlišení 240 × 320 px, 167 ppi, Paměť 16 MB, podpora paměťových karet microSD (max. 32 GB), Konektivita GSM, 2G, Bluetooth 3.0, Rozhraní microUSB, 3.5 mm jack, mini-SIM, Fotoaparát 2 Mpx, 1600 × 1200 px, pevné ostření, LED blesk, Video QVGA kvalita, 320 × 240 px, 15 FPS, Konstrukce celoplastová, 115 × 51 × 12.8 mm, 79 gramů, Baterie vyměnitelná, Li-Ion 1200 mAh, OS proprietární Nokia S30+, CZ lokalizace

V současné době nabízí mobilní telefon v předprodeji zhruba desítka českých obchodů za částku kolem 1 590 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou porovnat.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry mobilního telefonu Nokia 3310 (2017) s některým ze současných tlačítkových telefonů dostupných na našem trhu. Na stránkách MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte obyčejné mobily značky Nokia s klasickou konstrukcí.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání mobilních telefonů

Témata / Mobily / Nokia / Retro


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu