Blog o technice


 Známe bližší informace o nové herní konzoli Nintendo Switch

Po tiskové konferenci, kterou pořádala společnost Nintendo, jsou již známé vlastnosti i parametry nové herní konzole Nintendo Switch. Nintendo Switch je nové herní zařízení, které umožňuje hraní doma i venku. Jedná se o přímého nástupce herní konzole Wii U. Společnost Nintendo se tak může opět zařadit po bok úspěšných výrobců herních zařízení jako je Sony nebo Microsoft.

Nový herní systém Nintendo Switch kombinuje vlastnosti domácí konzole a přenosného zařízení (handheld). Handheld s rozehranou hrou můžete kdykoliv zasunout do dokovací stanice, která je spojená s HDMI televizorem. Obraz se okamžitě přepne na obrazovku vaší velké TV, kde můžete pokračovat ve hraní oblíbené hry za pomoci univerzálních bezdrátových ovladačů. Stejně jednoduchým způsobem si přenesete rozehranou hru z vaší televize opět na displej samotné herní konzole pro snadné hraní na cestách.

Známe bližší informace o nové herní konzoli Nintendo Switch

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Základem herní konzole Nintendo Switch je zařízení podobné výkonnému tabletu s 6.2" displejem o rozlišení 1280 × 720 bodů, ke kterému jsou připojeny multifunkční a odnímatelné ovladače Joy-Con. Samozřejmostí je vlastní baterie zajišťující provoz na 3 - 6 hodin. Součástí zařízení je i dokovací stanice, odkud se zařízení dobíjí a zároveň přenáší Full HD obraz na vaší televizi.

Procesor čtyřjádrový Nvidia Tegra X1 1 GHz, Grafika Nvidia GPU 768 MHz, Paměť 4 GB RAM, Obraz podpora HDMI o Full HD rozlišení 1080p, Displej dotykový 6.2", rozlišení 1280 × 720 px, Zvuk stereo, 5.1 PCM, Rozhraní HDMI, USB, WiFi 5 GHz, Bluetooth 4.1, 3.5 mm audio jack, Úložiště interní 32 GB flash disk, podpora microSD, Média Nintendo Switch Game Card, digitální distribuce, Ovládání LCD, Joy-Con, Pro Controller, Baterie Li-Ion 4310 mAh, výdrž cca 3 - 6 hodin, Konstrukce 239 × 102 × 13.9 mm, 398 gramů

V současné době nabízí herní konzoli v předprodeji zhruba dvacítka českých obchodů za částku kolem 7 990 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou porovnat.

Prozkoumejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry nejnovější herní konzole Nintendo Switch s dalšími herními konzolemi na našem trhu. Na stránkách MegaDuel mezi sebou snadno srovnáte zajímavé herní konzole, handheldy i oblíbené herní systémy pro virtuální či rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím Nintendo, kde pak najdete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / Handheldy / Nintendo


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu