Blog o technice


 Vyzkoušejte netradiční selfie s malým dronem DJI Spark
Vyzkoušejte netradiční selfie s malým dronem DJI Spark

Dron s kamerou DJI Spark je vybaven 1/2.3" CMOS snímačem s 12 MPx, který dokáže pořizovat stabilizované video ve Full HD rozlišení 1080p s 30 FPS. Díky snadnému ovládání získáte dokonalý nástroj pro pohotové pořizování videa či uchvacujících fotografií. K dispozici máte celou řadu zajímavých funkcí jako např. sledování pohybujících se objektů, inteligentní letové režimy, rychlý vzlet z vaší dlaně, návrat domů nebo originální ovládání gesty... celý článek.


 Očekávaný dron GoPro Karma dostal opět povolení ke vzletu
Očekávaný dron GoPro Karma dostal opět povolení ke vzletu

Co je na dronů s kamerou GoPro Karma tak zajímavého? Kvadrokoptéra si vysloužila pozornost především pro svoje ultra kompaktní rozměry a vysokou modulárnost. V kompletním balení GoPro Karma obdržíte nejen skladný a přenosný dron s pokročilým dálkovým ovladačem, který je vybaven vlastní 5" obrazovkou, ale zároveň i osvědčenou akční kameru GoPro Hero5 Black se stabilizátorem pro plynulé záběry, praktický Karma Grip pro natáčení v ruce, a to včetně odolného batohu na záda... celý článek.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání dronů s kamerou

Novější články / Starší články

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu