Blog o technice


 Podzim 2017 přivane řádně nadupaný phablet LG V30

Jihokorejský výrobce LG v poslední době pozvolna uvolňuje sérii informací o připravovaném phabletu LG V30, který se zařadí mezi vlajkové lodě této úspěšné společnosti. V současné době už máme dostatek informací, abychom mohli tento vyspělý mobilní telefon představit i našim čtenářům.

Základem phabletu LG V30 je pevný kovový rám, ve kterém najdete dostatečně velký 6" dotykový P-OLED displej o rozlišení 1440 × 2880 px se zaoblenými rohy. Samotný displej s minimálními rámečky bude navíc chránit i tvrzené sklo typu Corning Gorilla Glass 5. V těle mobilního telefonu najdete velmi výkonný procesor Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 s osmi jádry o maximálním taktu 2.4 GHz s pokročilým grafickým akcelerátorem (GPU) Adreno 540. Mezi další HW výbavu se řadí i 4 GB operační paměti RAM a 64 GB interní paměť.

Podzim 2017 přivane řádně nadupaný phablet LG V30

Porovnat ceny na Heureka.cz | Koupit na Alza.cz

Na zadní skleněné straně smartphonu LG V30 najdete umístěnou čtečku otisků prstů, která zároveň plní funkci zamykacího tlačítka. Mobilní telefon rozhodně zaujme i kvalitním duálním 13 megapixelovým fotoaparátem s duálním LED bleskem. Hlavní fotoaparát nabídne skleněnou optiku o vynikající světelnosti F/1.6 se stabilizací a rychlým laserovým ostřením. Druhý z fotoaparátů pro změnu zaujme výrazně širokoúhlým ohniskem. V každém případě si užijete i vysoce kvalitní 4K UHD video 2160p s dostatečnými 30 snímky za sekundu.

Smartphone bude dodáván s operačním systémem Google Android 7.1.2 Nougat s uživatelským prostředím LG UX a celou řadou zajímavých funkcí. Nový LG V30 bude vážným konkurentem nejen modelu LG G6, ale zároveň také připravovanému mobilu Apple iPhone X, který se s napětím očekává.

Jednoduše mezi sebou vzájemně porovnejte aktuální paušální tarify českých mobilních operátorů, vyberte nejvýhodnější mobilní tarif pro volání, posílání SMS zpráv nebo data a využijte možnosti mobilního telefonu na maximum.

Displej 6" P-OLED s ochranou Gorilla Glass 5, rozlišení 1440 × 2880 bodů, Procesor osmijádrový Snapdragon 835 2.4 GHz, Paměť 4 GB RAM, interní kapacita 64 GB, podpora microSD (max. 256 GB), Konektivita GSM, 3G, LTE, WiFi, Bluetooth 5 LE, NFC, GPS, Rozhraní USB-C, 3.5 mm jack, nano-SIM, Fotoaparát 13 Mpx, autofokus, OIS, LED blesk, Video 4K UHD kvalita, 3840 × 2160 px, 30 FPS, Konstrukce kombinace kovu a skla, OS Google Android 7.1.2 Nougat s podporou pro budoucí Android 8 Oreo, LG UX

Na potvrzení ceny mobilního telefonu LG V30 si musíme počkat nejméně do letošního září. Aktuálně nabízí mobil v předprodeji pouze osvědčený e-shop Alza. Nejnižší cenu na trhu najdete tradičně v nákupním průvodci Heureka.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry mobilních telefonů značky LG s některým ze současných smartphonů na trhu. Na webu MegaDuel jednoduše srovnáte všechny telefony značky LG. Mimo srovnání mobilů najdete na stránkách i užitečné odkazy na recenze a testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání mobilních telefonů

Témata / Mobily / Android / LG


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu