Blog o technice


 Užijte si slevy na e-shopu Alza v oblíbené akci Black Friday

V těchto dnech aktuálně probíhají výrazné slevy na e-shopu Alza v akci s názvem Black Friday. Prozkoumejte ještě dnes bohatou a rozmanitou nabídku zajímavého zboží (mobilní telefony, notebooky, počítače, televize, fotoaparáty, domácí spotřebiče, hračky...) a využijte dostupný výprodej.

V oblíbeném elektronickém obchodě Alza se v poslední době slevové šílenství Black Friday (černý pátek) nekoná pouze v jinak běžné předvánoční sezóně, tak jak je tomu zvykem v zahraničí, ale můžete ji dokonce využít několikrát do roka. Jde samozřejmě o úspěšnou marketingovou akci, ale vytěžit z ní mohou vzájemně obě strany. Po pečlivém prostudování vybraných produktů můžete v nabídce e-shopu najít opravdu zajímavé zboží za výprodejové ceny. Akce se navíc místo jednoho dne běžně prodlužuje i na celý týden.

Užijte si slevy na e-shopu Alza v oblíbené akci Black Friday

Mezi nejzajímavější zboží ve slevě patří bohatá nabídka oblíbených výrobků společnosti Apple, která se týká vybraných mobilních telefonů iPhone, velmi povedených tabletů iPad a chytrých hodinek Apple Watch v celé řadě variací. Jestliže zrovna zvažujete nákup některého produktu z dílny Apple, pak tedy rozhodně neváhejte a rychle prozkoumejte výprodej v e-shopu Alza. Mimo značky Apple najdete samozřejmě v nabídce e-shopu i další oblíbené výrobky.

Internetový obchod Alza patří v České republice mezi největší a nejúspěšnější e-shopy se zaměřením na prodej oblíbené spotřební elektroniky. Její historie sahá dokonce do roku 1994, kdy byla známá pod značkou Alzasoft. Aktuálně má e-shop Alza i řadu úspěšných poboček hned v několika zemích Evropy.

Osvědčený internetový obchod Alza nabízí kromě počítačů a elektroniky i celou řadu dalšího zboží. Výpočetní techniku, mobilní telefony a spotřební elektroniku postupem času doplnilo i další zboží (e-knihy, filmy, hračky, parfémy, drogerie, sportovní zboží, hobby technika a další). V současnosti si na Alze můžete také koupit i automobily nebo motorky s elektrickým pohonem.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání spotřební elektroniky

Témata / E-shopy / Slevy


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu