Blog o technice


 Využijte šrotovné při nákupu nové herní konzole Xbox One
Využijte šrotovné při nákupu nové herní konzole Xbox One

Akce "šrotovné na herní konzoli" v e-shopu Alza.cz probíhá od 14. 2. 2018 do 31. 3. 2018. K recyklaci lze odevzdat jakoukoliv starou herní konzoli. Zároveň u této herní konzole nezáleží na stáří, značce, stavu (může být třeba i nefunkční) nebo původní ceně. Po předání staré konzole se vám cena za novou herní konzoli sníží o velmi příjemných 2000 Kč. Objednávku musíte pouze zaplatit platební kartou, nebo hotově při osobním převzetí na... celý článek.


 Užijte si slevy na e-shopu Alza v oblíbené akci Black Friday
Užijte si slevy na e-shopu Alza v oblíbené akci Black Friday

Mezi nejzajímavější zboží ve slevě patří bohatá nabídka oblíbených výrobků společnosti Apple, která se týká vybraných mobilních telefonů iPhone, velmi povedených tabletů iPad a chytrých hodinek Apple Watch v celé řadě variací. Jestliže zrovna zvažujete nákup některého produktu z dílny Apple, pak tedy rozhodně neváhejte a rychle prozkoumejte výprodej v e-shopu Alza. Mimo značky Apple najdete samozřejmě v nabídce e-shopu i další... celý článek.


 E-shop Alza prodává kromě spotřební elektroniky nově i elektromobily značky Tesla
E-shop Alza prodává kromě spotřební elektroniky nově i elektromobily značky Tesla

Ze současné nabídky si můžete okamžitě zakoupit model Tesla S 75D (cca 3 miliony korun) nebo elektromobil Tesla X 100D (cca 3.5 milionu korun), které jsou dostupné skladem. Vozy jsou dodávány z nizozemského skladu Tesla v Tilburgu, odkud je Alza dokáže opětovně naskladnit zhruba během dvou týdnů. Řada automobilových nadšenců ovšem určitě ocení, až se v nabídce e-shopu objeví i cenově mnohem dostupnější elektromobil Tesla... celý článek.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání spotřební elektroniky

Novější články / Starší články

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu