Blog o technice


 Jaké hry si přibalit s sebou na cesty společně s novou kapesní konzolí New Nintendo 2DS XL?

Ke konci měsíce července (přesněji 28.7.2017) se na náš trh dostane dříve ohlášená kapesní konzole New Nintendo 2DS XL. Nejnovější New 2DS XL patří mezi cenově dostupné handheldy, který se s výjimkou stereoskopického 3D efektu plně vyrovná současné vlajkové lodi Nintendo 3DS XL. Připravte se tak na dokonalou herní zábavu nejen doma, ale i na cestách.

Společně s vydáním nové kapesní konzole (handheld) New Nintendo 2DS XL se také v nejbližší době můžete těšit na nové hry. Mezi dlouho očekávané herní tituly se řadí zcela nově zpracovaný druhý díl ze série Metroid: Samus Returns, dobrodružné RPG Monster Hunter Stories, akční logická hra Hey! Pikmin, pokémoní RPG Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon, mix deskové a karetní hry Culdcept Revolt, ale i řada dalších povedených her pro 2DS / 3DS.

Jaké hry si přibalit s sebou na cesty společně s novou kapesní konzolí New Nintendo 2DS XL?

Oblíbené hry na Heureka.cz | Nejprodávanější hry na Alza.cz

Kromě nově připravovaných her si můžete na New Nintendo 2DS XL zároveň zahrát i celou řadu již dříve vydaných her pro rodinu DS nebo DSi. Mezi ty nejlepší hry, které by vás neměly minout jistě patří série akčních adventur The Legend of Zelda (A Link Between Worlds, Ocarina of Time, Majora's Mask), velmi povedený Super Mario 3D Land, akční hra pro děti Donkey Kong Country Returns, klasická skákačka New Super Mario Bros 2 či závodní Mario Kart 7.

Kromě bohaté nabídky exkluzivních her pro Nintendo 2DS a 3DS najdete v nabídce i klasické herní tituly, které znáte z ostatních platforem. S přenosnou konzolí Nintendo 2DS / 3DS máte zároveň přístup ke službě Virtual Console, kde se nacházejí herní pecky ze starších domácích systémů NES a SNES.

Aktuálně nabízí přenosnou konzoli v předprodeji cca 10 českých obchodů za částku kolem 3 990 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat. Také si prohlédněte nejprodávanější hry na 2DS a 3DS, které hrají ostatní hráči.

Nezapomeňte porovnat základní vlastnosti, ale také důležité parametry všech herních systému značky Nintendo. Na stránkách MegaDuel pak mezi sebou jednoduše srovnáte kapesní / přenosné konzole, klasické herní systémy, ale i nově vznikající zařízení pro virtuální nebo rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím Nintendo, kde pak najdete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / Handheldy / Nintendo / Hry


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu