Blog o technice


 Jaké hry si přibalit s sebou na cesty společně s novou kapesní konzolí New Nintendo 2DS XL?
Jaké hry si přibalit s sebou na cesty společně s novou kapesní konzolí New Nintendo 2DS XL?

Společně s vydáním nové kapesní konzole (handheld) New Nintendo 2DS XL se také v nejbližší době můžete těšit na nové hry. Mezi dlouho očekávané herní tituly se řadí zcela nově zpracovaný druhý díl ze série Metroid: Samus Returns, dobrodružné RPG Monster Hunter Stories, akční logická hra Hey! Pikmin, pokémoní RPG Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon, mix deskové a karetní hry Culdcept Revolt, ale i řada dalších... celý článek.


 Nintendo představilo zcela nový handheld New Nintendo 2DS XL
Nintendo představilo zcela nový handheld New Nintendo 2DS XL

Na konec července 2017 připravuje společnost Nintendo zcela nový handheld New Nintendo 2DS XL. Jde o kapesní konzoli, která navazuje na předchozí a cenově dostupný model Nintendo 2DS. Vzhledem k uzavírací konstrukci se nově podobá oblíbené verzi 3DS, nicméně už podle názvu je zcela jasné, že zde nemůžete počítat se stereoskopickým 3D efektem... celý článek.


 Známe bližší informace o nové herní konzoli Nintendo Switch
Známe bližší informace o nové herní konzoli Nintendo Switch

Nový herní systém Nintendo Switch kombinuje vlastnosti domácí konzole a přenosného zařízení (handheld). Handheld s rozehranou hrou můžete kdykoliv zasunout do dokovací stanice, která je spojená s HDMI televizorem. Obraz se okamžitě přepne na obrazovku vaší velké TV, kde můžete pokračovat ve hraní oblíbené hry za pomoci univerzálních bezdrátových ovladačů. Stejně jednoduchým způsobem si přenesete rozehranou hru z vaší televize opět na displej samotné herní konzole pro snadné hraní na cestách... celý článek.


 Proč hrát hry na přenosné herní konzoli místo chytrého mobilu?
Proč hrát hry na přenosné herní konzoli místo chytrého mobilu?

Kapesní konzole (handheldy) nabízejí kromě dotykového displeje především celou paletu dalších ovládacích prvků. Patří sem směrové klávesy, akční a ovládací tlačítka, analogové páčky, zadní bumpery, které během hraní poskytují velmi důležitou fyzickou odezvu. Té se žádné virtuální páčky nebo čudlíky nikdy nevyrovnají. Při hraní jakéhokoliv typu her (střílečky, závodní, sportovní, RPG, adventury, plošinovky...) se můžete plně soustředit na samotnou hru, aniž byste museli vizuálně kontrolovat, kde se ovládací prvky nachází... celý článek.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním handheldům, kde najdete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší přenosné konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Novější články / Starší články

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu